Πετυχημένο το 11ο Basketball Camp της ΕΚ Καβάλας

Ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία το 11ο Basketball Camp που διοργάνωσε η ΕΚ Καβάλας στα γήπεδα του Kλειστού Γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου».





Γι ένα ολόκληρο τριήμερο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του καμπ, να προπονηθούν, να χαρούν το ομαδικό παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρίες, και να χορτάσουν μπάσκετ!

Εκείνο που θα πρέπει να τονίσουμε, είναι η γιορταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη διοργάνωση για την επάνοδο της «μεγάλης» ομάδας, στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Όλα τα παιδιά, με μια φωνή, έδωσαν την υπόσχεση στον προπονητή Γιάννη Τζήμα ότι στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν θα λείψουν από κανένα αγώνα της ομάδας μας.

Η Διοίκηση της Ενωσης συγχαίρει τους μικρούς της αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Επίσης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάσθηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους γονείς των παιδιών, τον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση των γηπέδων, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και  τον χορηγό τροφοδοσίας του καμπ, την εταιρία SATSI ART FOOD.

Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστεί όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο και τα ΜΜΕ της πόλης, που για ακόμη μία φορά στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του 11ου Basketball Camp.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια