Ξεκινά αύριο το 1ο Giannakis Academy‏

Η αυλαία του 1ου Giannakis Academy ανοίγει αύριο στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, διεθνών προδιαγραφών της αθλητικής κατασκήνωσης «Skouras Sports & Language Camp», στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής και θα «πέσει» την προσεχή Παρασκευή (20/6).










Οι διοργανωτές είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά να υποδεχθούν τους αθλητές και τις αθλήτριες που επέλεξαν να μάθουν τα μυστικά μπάσκετ υπό τις οδηγίες ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών και του άψογα καταρτισμένου τεχνικού επιτελείου του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανυπομονεί κι αυτός για την έναρξη του camp, τονίζοντας πως θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. «Μετά από μια κουραστική σχολική χρόνια, σας περιμένω στη Χαλκιδική να χαρούμε μαζί μια εβδομάδα γεμάτη από μπάσκετ και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες», αναφέρει αρχικά και προσθέτει: «Ακόμη και για τα παιδιά του Λυκείου που τελειώνουν τις εξετάσεις στις 17 Ιουνίου, προβλέψαμε ένα τετραήμερο ειδικά προσαρμοσμένο σ´ αυτά, προκειμένου να ευχαριστηθούν και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το πιο όμορφο παιχνίδι που είναι το μπάσκετ.

Πιστεύω ότι για όλους μας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και εύχομαι καλό καλοκαίρι τόσο σε εσάς, όσο και στους γονείς σας».

Το camp του Παναγιώτη Γιαννάκη δίνει την ευκαιρία σε ταλέντα από όλη τη χώρα (ηλικίας 7 έως 17 ετών) να προπονηθούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα επιλέξουν την Giannakis Academy θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, συνδυάζοντας μπάσκετ και διακοπές δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κασσάνδρας.

Το camp περιλαμβάνει:

α) Δυο προπονητικές μονάδες ημερησίως υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη κι ενός γκρουπ έμπειρων προπονητών.

β) Πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης από εξειδικευμένο προπονητή.

γ) Προβολή αγώνων μπάσκετ και διδασκαλία. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο camp έχει κάθε νέος και νέα ηλικίας 7 ως 17 ετών χωρίς να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιον αθλητικό σύλλογο.

Οι εξαιρετικές υποδομές που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Σκούρας με την κατασκευή ενός καινούργιου αθλητικού κέντρου σε μια έκταση 30 στρεμμάτων αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους μικρούς αθλητές.

Εκτός από γήπεδα μπάσκετ οι εγκαταστάσεις του «Skouras Sports & Language Camp» διαθέτουν γήπεδα για μπιτς σόκερ αλλά και στίβο για άλλα αθλήματα.

Το camp συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία όπως και με προγράμματα ΟΑΕΔ για χαμηλόμισθους και ανέργους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Γιώργος Ραμπότας, γυμναστής της μεγάλης ομάδας του Άρη.

Επικοινωνία:

Γιώργος Ραμπότας: 6936 699614 - 6906 542489 - 6906 542408

Αθήνα και Ν. Ελλάδα: Σωκράτης Ηλιάδης: 6946 464647

Skouras camp: 2310828686


*Περισσότερες λεπτομέρειες για το camp μπάσκετ που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπορείτε να βρείτε στα εξής link: www.giannakisacademy.com  και  www.skourascamp.com/el/eidika-programmata/basket-camp-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια