Βασιλακόπουλος από τα Γρεβενά: «Η κατάσταση των Αθλητικών χώρων είναι απογοητευτική…» (εικόνες και video by Χρήστος Μίμης, http://www.star-fm.gr/?p=189919)

Στο κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών βρέθηκε το Σάββατο, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος διαμένει στην πόλη των Γρεβενών.







Tον κ. Βασιλακόπουλο συνόδευαν  ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης.

Με αφορμή τους αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων μπάσκετ και εφήβων που διεξάγονται σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα, ο Πρόεδρος είχε την δυνατότητα να επισκεφθεί πολλά αθλητικά κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας.

«Εγκατάλειψη» ανέφερε ο Πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση του Star-fm.gr, για το ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα αθλητικά κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας και συνέχισε:

«Πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε τα Αθλητικά αυτά Κέντρα να “αναζωογονηθούν” και πρωτεύοντα ρόλο θα πρέπει να παίξει το μεγάλο Γυμναστήριο που βρίσκεται στην Κοζάνη και που εδώ και μία πενταετία δεν έχει δοθεί ακόμα προς χρήση»…

Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Γρεβενών Χαράλαμπος Πενλίδης και μέλη της Διοίκησης προσέφεραν στον Πρόεδρο της ΕΟΚ τον θυρεό της ομάδας.

Την ώρα της επίσκεψης στο κλειστό των Γρεβενών, διεξαγόταν ο αγώνας Παμπαίδων ΕΚΑΣΔΥΜ –Πρωτέας Γρεβενών – Φοίνικας Πτολεμαΐδας  και ακολουθούσε Κεραυνός Αγίου Γεωργίου – Αριστοτέλης Φλώρινας

«Θα πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να βρούνε λύσεις»

Αναφερόμενος στον Πρωτέα Γρεβενών, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε πως τον συνδέουν προσωπικοί δεσμοί αφού ήταν πολύ καλός φίλος με τον αείμνηστο Παναγιώτη Ντάσιο και μάλιστα με την αναφορά που έκανε στον ιδρυτή του Πρωτέα Γρεβενών, από την συγκίνηση, έχασε τα λόγια του…

Οι δηλώσεις:
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια