Πρωταθλητές στο ΑΠΘ οι παίκτες του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Πρώτος σκόρερ ο Δεληγιώργης-MVP ο Θωμαϊδης-Φωτορεπορτάζ από τις απονομές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο τελικός του πρωταθλήματος του Α.Π.Θ. στο Παλέ ντε Σπορ. Στον αγώνα πήραν μέρος το Τ.Ε.Φ.Α.Α. και η Γεωπονία και νικητές ήταν οι «γυμναστές» με 67-55.







Κατά τη διάρκεια των απονομών, ο Γιώργος Δογάνης Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ και Πρόεδρος της επιτροπής εποπτείας του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου απένειμε διπλώματα στα μέλη της Ο.Δ.Α.Κ. - Α.Π.Θ., στους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων, αλλά και στην ομάδα της Ιατρικής που κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Παπαχαρίσης, υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων του ΑΠΘ απένειμε τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα του Οικονομικού και παρέδωσε στον Γιάννη Παπαϊακώβου το αναμνηστικό της τιμητικής του διάκρισης.

Ο Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας  Απόστολος Αποστολίδης απένειμε τα αργυρά μετάλλια στους φοιτητές του τμήματός του που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.
  
 Ο Κοσμήτορας του ΤΕΦΑΑ Σπύρος Κέλλης απένειμε τα χρυσά μετάλλια στους Πρωταθλητές  του ΤΕΦΑΑ και στη συνέχεια μαζί με τον κ. Δογάνη παρέδωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας.

Πρώτος σκόρερ των τελικών ήταν ο Απόλλωνας Δεληγεώργης με 45 πόντους σε δύο αγώνες.  Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP) ψηφίστηκε ο Φώτης Θωμαΐδης της Γεωπονίας. Ο Γιάννης Παπαϊακώβου  υποψήφιος Διδάκτορας του Οικονομικού τιμήθηκε για την πολυετή συμμετοχή του στη διοργάνωση καθώς αγωνίζεται από το 2003.

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ απονεμήθηκε από τον καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κώστα Κακαρούδη, ενώ αυτό του πολυτιμότερου παίκτη από τον Δημήτρη Βεργίνη αθλητή του Πανιωνίου (πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ και παίκτη του Άρη).









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια