Δουβίτσας: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Σε φάση μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκεται η ομάδα της Νίκης Λευκάδας  και τα πρόσωπα που έχουν επιφορτιστεί με αυτή την δραστηριότητα βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση.







Οι συζητήσεις για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας περιόδου είναι καθημερινές και πραγματοποιούνται επαφές τόσο με αθλήτριες που ήταν μέλη της ομάδας την σεζόν που έληξε, αλλά και με υποψήφιες για να φορέσουν την φανέλα του σωματείου στην Α1.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανόδου, πρόθεση είναι η παραμονή όλων των αθλητριών ή τουλάχιστον των περισσοτέρων που βρίσκονταν στο ρόστερ της φετινής περιόδου, με την υποσημείωση ότι αυτό θα γίνει αν οι οικονομικές απαιτήσεις τους κινηθούν σε πλαίσια τέτοια που θα μπορεί το σωματείο να ανταποκριθεί.

Με νεώτερη δήλωσή του στο lefkadaweb.gr, ο κόουτς της Νίκης τόνισε ότι «δεν είναι στις προθέσεις μας να κλείσουμε τον δρόμο σε αθλήτριες που θα δεχτούν πρόταση από άλλες ομάδες. Οι αθλήτριες είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που νομίζουν» και με νόημα ανέφερε την φράση «ουδείς αναντικατάστατος».

Με εξαίρεση την Γωγώ Κανταρά που έχει τριετές συμβόλαιο με την Νίκη, οι διοικούντες γνωρίζουν ότι εξαιτίας της καλής σεζόν, οι εκτός νησιού αθλήτριες θα εμπλακούν σε μεταγραφικά σενάρια. Με την φράση «ουδείς αναντικατάστατος», ο Νίκος Δουβίτσας δείχνει ότι στην ομάδα της Λευκάδας έχουν ξεπεράσει την «προσωπολατρεία», ξέροντας ότι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι μέρος της ζωής ενός σωματείου.

Στις αθλήτριες τώρα που βρίσκονται μια «ανάσα» από την μετακόμισή τους στην Λευκάδα, αναφέραμε προ ημερών την παίκτρια που αγωνίζεται στην θέση «5», το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θέματα με τον νυν σωματείο της, ενώ η Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά και σε γκαρντ, η οποία την σεζόν που έληξε αγωνίστηκε σε ομάδα της Α1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια