Πολυτιμότερος παίκτης ο Παπαγιάννης-Πρώτος σκόρερ ο Ερμείδης-Τρεις του Παναθηναϊκού στην καλύτερη πεντάδα-Οι απονομές κατά την τελετή λήξης

Με την παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ερμείδης του Αρίωνα Ξάνθης με 122 πόντους. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Βασίλης Μπούτσης.






Οι προπονητές ανέδειξαν τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού ως πολυτιμότερο παίκτη των αγώνων, που παρέλαβε το έπαθλο  από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρο Σαββίδη. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερόμενο συμμετείχαν οι Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Ηλίας Θεοδωρίδης (Ηράκλειο) και Ανδρέας Σκούφης (Ικαρος Καλλιθέας). Τα βραβεία έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον πέμπτο Αρίωνα Ξάνθης τα αναμνηστικά παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Απόστολος Καϊδης και στον τέταρτο Απόλλωνα Πάτρας ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Τα μετάλλια στον τρίτο ΠΑΟΚ απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ στον δεύτερο Ικαρο Καλλιθέας ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας.

Στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Καρακασίδης.

Ακόμη η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, δια του αντιπροέδρου της, Αριστείδη Γολέμη, στον αντιδήμαρχο Εορδαίας Απόστολο Καϊδη και δια του προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη στον τομεάρχη εσωτερικής  επικοινωνίας της ΔΕΗ Ιωάννη Αλεξόπουλο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια