Πανηγύρισαν τον τίτλο του πρωταθλητή Α΄ ΕΚΑΣΘ με δύσκολη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου στην Χαλκηδόνα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιέστα

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Χαλκηδόνα επικράτησε ύστερα από παράταση με 97-92 του ΔΑΣΩ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ.







Οι τρεις εβδομάδες χωρίς προπόνηση φαίνεται πως επηρέασαν τους γηπεδούχους που ενώ είχαν το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, ισοφαρίστηκαν για πρώτη φορά στο τέλος της κανονικής περιόδου. Στην συνέχεια ο Μαραπίδης αστόχησε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί οι παίκτες του Ρούλη Καραγιαννίδη (που αν και προπονεί και τις δύο ομάδες προτίμησε την πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας, αφήνοντας το κοουτσάρισμα του ΔΑΣΩ στον Πέτρο Οξούζη) ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια.


Μετά το τέλος του αγώνα που διεξήχθη σε γεμάτο γήπεδο, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας στους αρχηγούς της ομάδας Πέτρο Μάντζο και Αλέξη Τσαλώνη. Τα πανηγύρια, τα χαρτάκια, τα κονφετί και τα βεγγαλικά είχαν την τιμητική τους και όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από το κλειστό γυμναστήριο.  

Δεκάλεπτα: 18-15, 45-36, 62-51, 79-79 (κ.α.), 97-92
Διαιτητές: Θεοδώρου-Βασιλόπουλος Δ.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Καραγιαννίδης): Μπατάκας 16, Τσαλώνης 4, Φιλιππίδης 3(1), Μούμογλου 25, Μάντζος 23(5), Μακαλέκας 6, Μαραπίδης 18(3), Τέντζος, Κουρέπης, Στογιαννάρης, Παπουλίδης.
ΔΑΣΩ (Οξούζης): Μπάγκι 17(3), Χατζηκωνσταντίνου 20, Μυσιρλόγλου 24(3), Σκουφετζής Ε. 2, Σκουφετζής Α. 5(1), Στάθης 11, Μπακιρτζίδης 14.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια