Βήμα ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον Εύαθλο-Μακεδόνες Πολυκάστρου-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Καλύτερος μετά τη δεύτερη περίοδο ο Εύαθλος-Μακεδόνες Πολυκάστρου επικράτησε με 92-75 στο πρώτο παιχνίδι για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από «καθαρή» πρόκριση με 2-0 νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους (Αιγινιακό και Ζαφειράκη) στην πρώτη φάση των αγώνων play-off για την άνοδο.






Η ροή του αγώνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που για μια ακόμα φορά κατέκλυσαν το μικρό (πλέον) για τέτοιους σημαντικούς αγώνες κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου. Από την αρχή χαρακτηρίστηκε από την ένταση και το πάθος όλων των παικτών για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης, ασχέτως εάν ο Μπάμπης Ημερίδης έστελνε το μήνυμα και την οδό για την άνετη επικράτηση (όπως αποδείχθηκε στο τέλος).

Μέχρι και τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου η φιλοξενούμενη ομάδα «καλά διαβασμένη» και με καλές επιλογές στην επίθεση και άμυνα έδειχνε ότι θα διεκδικούσε την νίκη … και ταυτόχρονα θα σκιαγραφούσε την πρώτη ήττα του γηπεδούχου.

Από εκείνο χρονικά το σημείο με οδηγό την πολύ καλή άμυνα και την ηγετική καθοδήγηση του Μπάμπη Ημερίδη η ομάδα του Νομού Κιλκίς αύξησε την διαφορά πέρα των 10 πόντων και η συνέχεια έδειξε τελικό νικητή την ομάδα του Δήμου Παιονίας. Διακριθέντας από τους φιλοξενούμενους ήταν ο Νικολόπουλος
Δεκάλεπτα: 20-21, 48-37, 69-56, 92-75
Διαιτητές: Μελανίδης-Μητώνας
ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος-Ακριτίδης): Γκαντίδης 4, Σιώπκας 4, Ημερίδης 42(5), Κούτουλας 6, Πούλος 8, Πολυχρονίδης 13 (3), Βαρβούτας 7(1), Βακιρλής, Ζεμπεκίδης 4,  Κυρήκος 2, Καραστογιάννης, Λέφας.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης): Ρουσόπουλος 4(1), Νταμτσιόπουλος, Ζήσιος 9, Στογιανόπουλος 8, Μπαλιάκας 9, Αβραμίδης 12(2), Παπαγερίδης 4, Μπαγιώκας 3(1), Νικολόπουλος 26(3), Σιτσάνης, Κωτούλας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια