Ο απολογισμός της χρονιάς από τον ΠΟ Νέων Μουδανιών

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου (2014-2015), ο ΠΟ Νέων Μουδανιών μας απέστειλε τον απολογισμό της τον οποίο δημοσιεύουμε:










«Η χρονιά ξεκίνησε με ριζικές αλλαγές σε ολόκληρο τον ΠΟΜ αλλά και ειδικότερα στο τμήμα, που έγινε πιο ανεξάρτητο διοικητικά. Καινούργιοι άνθρωποι ήρθαν και «παλιοί» άλλαξαν αρμοδιότητες δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης στην ομάδα.
Αυτό το κλίμα πέρασε στους αθλητές και στα αγωνιστικά τμήματα αφού έγινε πλήρης ανανέωση της αντρικής ομάδας και δημιουργήθηκαν ουσιαστικά από την αρχή τα γυναικεία τμήματα (κορασίδων, νεανίδων, γυναικών).

Μέσα στο γήπεδο

Αγωνιστικά οι στόχοι μας ήταν μετριοπαθείς αφού ξεκινήσαμε την χρονιά θέλοντας να διατηρήσουμε τα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων και να έχουμε αξιοπρεπή και ανταγωνιστική παρουσία στα υπόλοιπα τμήματα. Διαψευστήκαμε ευχάριστα.
Όλα σχεδόν τα τμήματα μας πρωταγωνίστησαν στα επιμέρους Πρωταθλήματα και συνολικά ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Παιδικό και Εφηβικό συνέχισαν την κυριαρχία τους, κατακτώντας τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα απέναντι σε βελτιωμένους και ανταγωνιστικούς αντιπάλους σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ακόμα πιο δύσκολο Final 4.

Στους Προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το Εφηβικό κατέκτησε την 3η θέση, που αποτελεί την καλύτερη που έχει λάβει ποτέ ο Σύλλογος, αλλά και το Παιδικό εμφανίστηκε ανταγωνιστικό παλεύοντας κάθε αγώνα μέχρι τέλους.

Το Αντρικό τμήμα πλήρως ανανεωμένο, αποτελούμενο από παίδες και εφήβους πάλεψε κάθε αγώνα και αποκλείστηκε από το Final 4 στις λεπτομέρειες.

Νεανίδες και Γυναίκες με αθλήτριες που φέτος ξεκίνησαν ή επέστρεψαν μετά από απραξία, έδειξαν ότι έχουν το πνεύμα και την θέληση να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στην Χαλκιδική, αφού κοίταξαν στα μάτια όλες τις ομάδες που αντιμετώπισαν.

Και αφήσαμε στο τέλος τις Κορασίδες μας. Το τμήμα που φέτος έκανε την υπέρβαση και μας έκανε όλους περήφανους. Τα κορίτσια μας στέφθηκαν δίκαια πρωταθλήτριες Χαλκιδικής, ουσιαστικά στην πρώτη συμμετοχή τους, και έκαναν μία καταπληκτική πορεία στο Πανελλήνιο κατακτώντας την 3η θέση στα Προκριματικά, την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ ομάδα της Χαλκιδικής.

Εκτός γηπέδου

Εξωαγωνιστικά στόχος ήταν η προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού στο γήπεδο αλλά και μεγαλύτερη προβολή της ομάδας και των επιτευγμάτων της στον κόσμο, μέσω κοινωνικών δικτύων, αλλά και της άμεσης επαφής. Δυστυχώς το πρώτο σκέλος δεν το καταφέραμε όσο θα θέλαμε, αφού  το  αθλητικό κοινό των Μουδανιών δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Το μέλλον

Δίνουμε την υπόσχεση, σε όλους, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, με στόχο να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό αλλά και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, διεκδικώντας περισσότερους τίτλους στην νέα σεζόν.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας, που μας έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους, τους γονείς των αθλητών μας, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τέλος, περισσότερο από όλους,  ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους αθλητές μας, όλων των ηλικιών και τμημάτων, για την αφοσίωση που δείχνουν στην ομάδα και τις καθημερινές “θυσίες” που κάνουν ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μας κάνουν περήφανους σε κάθε αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια