Πρωτιά του προπαιδικού του ΑΣ Πανόραμα στο διασυλλογικό τουρνουά-Πρωτότυπα διαγωνιστικά για τα μίνι-Φωτορεπορτάζ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό τουρνουά με τη συμμετοχή της ακαδημίας παίδων του ΑΣ Πανόραμα και του Προπαιδικού (2000).








Το προπαιδικό (2000) κατέκτησε τη πρώτη θέση του τουρνουά και η ακαδημία παίδων κατέκτησε τη δεύτερη. Στη τρίτη θέση τερμάτισε η ΜΕΝΤ ενώ στην τέταρτη, το Ανατόλια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά με άψογες συνθήκες ενασχόλησης, χάρη στη προκήρυξη που διασφάλιζε τη συμμετοχή όλων των παιδιών σε ίσο χρόνο συμμετοχής ανεξαρτήτου ικανότητας, με τους προπονητές όλων των ομάδων να το υποστηρίζουν απόλυτα.

Στο διασυλλογικό τουρνουά συμμετείχαν Απόλλων Καλαμαριάς, Ανατόλια 1, Ανατόλια 2, Α.Ο.Αρετσού, ΜΕΝΤ, ΧΑΝΘ, Α.Σ.Πανόραμα 1 και Α.Σ.Πανόραμα 2.

Το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο της ΜΕΝΤ ορίστηκε η διεξαγωγή του All Star Game με επίλεκτα παιδιά από όλες τις ομάδες. Το τμήμα ΑΣ Πανόραμα 1 εκπροσωπούν οι Παπαδόπουλος Βασίλης, Αρβανίτης Άγγελος, Καναγκίνης Γιάννης, Γεροντόπουλος Σπύρος και Τσαβδαρίδης Στέφανος.

Από το τμήμα ΑΣ Πανόραμα 2, επιλέχθηκαν οι Δεληγεωργάκης Γρηγόρης, Μπένης Στέλιος , Σιδηράς Κώστας , Μαυρεπής Φάνης και Μπρέντας Ανδρέας. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε διαγωνισμούς.

Πρωτότυπα διαγωνιστικά για τα μίνι

Τα παιδιά του μίνι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα ιδιαίτερο διαγωνιστικό καθώς είχαν ένα μήνα  να δουλέψουν και να υιοθετήσουν  μια δική τους  κίνηση ορμώμενοι από τα πρότυπά τους.

Στο διαγωνιστικό SIGNATURE MOVE ψήφισαν όλοι οι προπονητές της ακαδημίας αλλά και τα ίδια τα παιδιά τον καλύτερο συμπαίκτη τους. Τους περισσότερους πόντους συγκέντρωσαν οι Ράπτης Γιώργος, Σταμπουλίδης Πλάτωνας και Σταμπουλίδης Ιορδάνης, με τελικό νικητή τον Σταμπουλίδη Πλάτωνα.

Στο διαγωνιστικό του μήνα για τα ταυράκια και τα μπαμπίνι νικητές ήταν αντίστοιχα οι Μακρής Βασίλης και Καζάκος Χρήστος. Το διαγωνιστικό αφορούσε την τεχνική και ευστοχία των μπασιμάτων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια