Δαμαλής: «Το αξίζαμε»-Γαρέζος: «Τα χρωστάμε όλα στον προπονητή»

Ο προπονητής των νέων του Ηρακλή Γιάννης Δαμαλής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το αξίζαμε. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτά τα δύο χρόνια και καταφέραμε να οδηγήσουμε ύστερα από πολλά χρόνια τον Ηρακλή ξανά σε final 4.






Στην Κ20 συμμετέχουμε με τέσσερις παίκτες και όλοι οι άλλοι είναι έφηβοι. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να μην είμαστε δυνατοί στο final 4 καθώς τα παιδιά αυτά δίνουν πανελλήνιες την εβδομάδα που έχουν αποφασίσει να γίνει το final 4 και δεν έρχονται καθόλου εδώ και ένα μήνα. Αφιερώνω αυτήν την πρόκριση στους παίκτες μου και σε όσους είναι υποστηρικτές της σκληρής δουλειάς και της υπομονής».

Ο Γιώργος Γαρέζος ο οποίος συμμετέχει και στην αντρική ομάδα και ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, μετά το τέλος του δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση μας στο final 4. Ολα τα χρωστάμε στον προπονητή μας, τον Γιάννη Δαμαλή. Αυτός εδώ και δυόμιση χρόνια μας έμαθε τα πάντα. Ο,τι πετύχαμε το οφείλουμε και το αφιερώνουμε σ' αυτόν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια