Σε τουρνουά στη Φλώρινα η ακαδημία Αθλος Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον και στα πλαίσια της ανταπόδοσης της φιλοξενίας από την Ακαδημία της Φλώρινας, η οποία είχε φιλοξενηθεί από τον Άθλο πριν από ένα περίπου μήνα στην Αλεξάνδρεια, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Ακαδημιών και μίνι των τμημάτων των δύο συλλόγων.




Συμμετείχαν τα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ, προμίνι, προαγωνιστικό μίνι και αγωνιστικό μίνι με τους μικρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίζουν δίκαια το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.

Η ομάδα της Φλώρινας υποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την Ακαδημία αΘΛΟς και ο επικεφαλής προπονητής της κ. Μαρκόπουλος  με τους συνεργάτες του είχε ετοιμάσει ένα πραγματικό σόου για τις δύο ομάδες. Παρουσίαση των παιχτών με μουσική επένδυση αλά NBA, ηχητικά εφέ την ώρα του αγώνα, d.j. και πολλές άλλες εκπλήξεις ενθουσίασαν τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και τους γονείς που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του, βραβεύτηκε και έκανε το εναρκτήριο τζάμπολ ο έμπειρος Έλληνας προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος ήταν προσκεκλημένος το διήμερο στη Φλώρινα και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες  και να συναντηθεί με τον κόουτς Αγγέλη που τους συνδέει εξάλλου στενή φιλική σχέση.

Μετά το πέρας των αγώνων η αποστολή του Αθλου, γονείς ,προπονητές και αθλητές μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα γευμάτισαν παρέα  στην πανέμορφη Φλώρινα και αφού πραγματοποίησαν και τη σχετική  απογευματινή βόλτα μέσα στην πόλη επέστρεψαν με το λεωφορείο της ομάδας αλλά και με Ι.Χ. στην Αλεξάνδρεια αργά το απόγευμα.

Αυτή ήταν και  η τελευταία για φέτος εξόρμηση της Ακαδημίας σε μια χρονιά που ήταν γεμάτη από ταξίδια, αγώνες, παραστάσεις , εμπειρίες και υπέροχα συναισθήματα.

Πλέον βαδίζουμε προς το κλείσιμο της φετινής σεζόν για τον Αθλο με τις προετοιμασίες να εντείνονται για την τελετή λήξης (που αναμένεται και φέτος ξεχωριστή και με σπουδαίο καλεσμένο-τιμώμενο πρόσωπο) αλλά και για το 2o summer basketball camp που διοργανώνει ο σύλλογος από 1-10 Ιουλίου στην Αλεξάνδρεια, με την  κινητικότητα που παρατηρείται στις εγγραφές και το ενδιαφέρον που υπάρχει να είναι πρωτόγνωρο.

Η Ακαδημία Άθλος θέλει να ευχαριστήσει ην Ακαδημία SHOOTERS της Φλώρινας  και τον υπεύθυνο προπονητή της  Μίμη Μαρκόπουλο για την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία αλλά και τους αθλητές και γονείς του Αθλου που για μια ακόμη φορά έδωσαν το μαζικό παρόν τους εντυπωσιάζοντας  με την παρουσία τους και το φίλαθλο κόσμο της Φλώρινας.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια