Σε πλήθος εκδηλώσεων συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Πανόραμα-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες το πρώτο φιλικό μόνο των κοριτσιών του ΑΣ Πανόραμα με την ομάδα του Μαραθώνα και οι γηπεδούχοι  είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα άψογο φιλικό ίσης δυναμικότητας.




Από τον σύλλογο καλούνται όσα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν στο τμήμα, να έρθουν εντελώς δωρεάν. (πληροφορίες 6948-239712, Ριτζαλέου Λίνα acpanorama.gr)

Τη δεύτερη family practice προπόνηση έζησαν γονείς, φίλοι και παιδιά από τα τμήματα ταυράκια και μπαμπίνι, με μεγάλη ανταπόκριση και άφθονο ζήλο για συμμετοχή. Τα δύο τμήματα συμμετείχαν σε ένα όμορφο φιλικό με τις αντίστοιχες ομάδες της Ν.Ραιδεστού.
Να υπενθυμίσουμε ότι στα διαγωνιστικά του μήνα, νικητής στα ταυράκια ήταν ο Μακρής Βασίλης, ενώ στα μπαμπίνι ο Καζάκος Χρήστος. Το προμίνι, φιλοξένησε για φιλικό την ομάδα της Μαλακοπής Πυλαίας.

Να θυμίσουμε ότι στο διαγωνιστικό signature move που συμμετείχαν τα παιδιά του μίνι (ύστερα από ένα μήνα προετοιμασίας για την υιοθέτηση κίνησης από τα μπασκετικά τους πρότυπα) νικητής ήταν ο Σταμπουλίδης Πλάτωνας. Επίσης, ο Ράπτης Γιώργος και ο Νικολόπουλος Γιώργος εκπροσώπησαν τους 2002 για τη γιορτή μίνι της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Με διπλή επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό τουρνουά της ακαδημίας παίδων (Α.Σ. Πανόραμα 1) και του προπαιδικού 2000 (Α.Σ. Πανόραμα 2) με το final four και το All Star Game. Το προπαιδικό 2000 κατέκτησε τη πρώτη θέση του τουρνουά και η ακαδημία παίδων τη δεύτερη. Στη τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδας της Μ.Ε.Ν.Τ. ενώ στην τέταρτη το Ανατόλια.

Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά με άψογες συνθήκες ενασχόλησης, χάρη στη προκήρυξη που διασφάλιζε τη συμμετοχή όλων των παιδιών σε ίσο χρόνο συμμετοχής ανεξαρτήτου ικανότητας, με τους προπονητές όλων των ομάδων να το υποστηρίζουν απόλυτα.

Στο διασυλλογικό τουρνουά συμμετείχαν Απόλλων Καλαμαριάς, Ανατόλια 1, Ανατόλια 2, ΑΟ Αρετσού, ΜΕΝΤ, ΧΑΝΘ, Α.Σ. Πανόραμα 1 και Α.Σ. Πανόραμα 2. Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το All Star Game με επίλεκτα παιδιά από όλες τις ομάδες. Τον  Α.Σ. Πανόραμα 1 εκπροσώπησαν οι Παπαδόπουλος Βασίλης, Αρβανίτης Άγγελος, Καναγκίνης Γιάννης, Γεροντόπουλος Σπύρος, Τσαβδαρίδης Στέφανος και Αγοραστός Παύλος
Από τον Α.Σ. Πανόραμα 2, επιλέχθηκαν οι Δεληγεωργάκης Γρηγόρης, Μπένης Στέλιος, Σιδηράς Κώστας , Μαυρεπής Φάνης, Κουμάκης Μανώλης και Μπρέντας Ανδρέας.

Πέρα από το παιχνίδι που είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τα παιδιά, πραγματοποιήθηκαν και διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών. Τη πρώτη θέση στο διαγωνισμό τριπόντων κατέλαβε ο  Καναγκίνης Ιωάννης με 6/10 τρίποντα, και τη δεύτερη θέση ο Αρβανίτης Άγγελος με 5/10 τρίποντα. Επίσης, τη τρίτη θέση στις ελεύθερες βολές κατέλαβε ο Σιδηράς Κώστας.

Τέλος το προπαιδικό 2001 -02, είχε την ευκαιρία φέτος να κερδίσει για πρώτη φορά στο διπλό vs parents –friends με 44- 38.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια