Και επίσημα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ο Αρης Μαυρίδης- Παρελθόν από τον σύλλογο ο νυν πρόεδρος

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον τεχνικό Άρη Μαυρίδη ο οποίος αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συνεργάτης του, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λαγοπόδης ο οποίος έχει συνεργαστεί με το σύλλογο και στο παρελθόν.








Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αμφότεροι οι τεχνικοί διαθέτουν επιτυχημένη προϋπηρεσία στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ και πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην κατάκτηση των στόχων της ομάδος αλλά και στο γενικότερο σχεδιασμό και οργάνωση των τμημάτων υποδομών του γυναικείου τμήματος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους τεχνικούς που εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν με τον σύλλογο μας σε όλη την διαδικασία της αξιολόγησης».

Παρελθόν από τον σύλλογο ο νυν πρόεδρος

Ο πρόεδρος του Κρόνου Παναγιώτης Κωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Κρόνου για το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. «Αποχωρώ μετά από μακροχρόνια παρουσία για προσωπικούς λόγους έχοντας θέσει άλλες προτεραιότητες σε αυτή την φάση της ζωής μου.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη των Δ.Σ. του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό της νέας Διοίκησης για οτιδήποτε με χρειάζεται.
Επίσης με χαρά αποδέχομαι την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου όπου μου πρότειναν την θέση του επίτιμου μέλους στο Δ.Σ.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αποχωρώντας αφήνω και τις δύο ομάδες στο πιο υψηλό επίπεδο διαχρονικά, την Γυναικεία ομάδα στην Α’1 Εθνική κατηγορία και την Ανδρική στην Β’ Εθνική αλλά και τον σύλλογο οικονομικά εύρωστο», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια