Μια νίκη πριν τον τίτλο το παιδικό του ΠΑΟΚ

Με σερί 10-0 στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα οι παίδες του ΠΑΟΚ επικράτησαν στη Μίκρα με 56-69 της Ακαδημίας Αστέρια και χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΘ.



Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για περίπου τρία δεκάλεπτα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά τριών πόντων στην λήξη της τρίτης περιόδου.

Ξεκινώντας το τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι παίκτες του παιδικού τμήματος ανέβασαν την απόδοσή τους στην άμυνα (δέχθηκαν μόλις έξι πόντους) και πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια έφτασαν στην νίκη που δίνει το δικαίωμα την Τετάρτη με νίκη να κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.


Δεκάλεπτα: 16-13, 34-34, 50-53, 56-69
Διαιτητές: Μαραθιώτης-Τζιοπάνος Γ.
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ (Ντάγιος): Παρτοζής 6, Στεφανίδης 19(1), Πουλιανίτης, Μπρούκς 7, Κουτσοδήμος, Εδρεμιτόγλου, Πειτσίνης 7, Παναγιώτου 4, Πατρίκιος 3, Κοσμίδης 8.
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Νικολαϊδης 14, Γιανναράς 4(1), Βασιλείου, Λαζαρίδης 3(1), Βλαγκόγιας 16, Γκούμας, Ιορδανίδης, Καραγιώργος 17, Καμπουρίδης 12, Παπαγεωργίου, Νικητιανός 2, Κούρογλου 2.


*Ο αγώνας είναι μια προσφορά:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια