Δείπνο και αποτίμηση της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων-Τιμήθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης ο Χουρίδης-Τι δήλωσε μετά τη βράβευση-Φωτορεπορτάζ

Σε δείπνο στην ταβέρνα «Μπάγιος» στα Κύμινα που είναι χορηγός της ομάδας έγινε η αποτίμηση της σεζόν που πέρασε για τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν 2015-16 όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ1 κατηγορία.





Επίσης έγινε η βράβευση του Γιώργου Χουρίδη που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης  της σεζόν που πέρασε, ο οποίος ψηφίστηκε από τους διαιτητές των αγώνων μετά από την λήξη κάθε αναμέτρησης.

Ο  MVP της ομάδας τόνισε μετά τη βράβευσή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω  το ΔΣ, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου όπως επίσης και τους διαιτητές των αγώνων που μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης με ψήφιζαν για MVP της ομάδας, πράγμα το οποίο με τιμάει γιατί ξέρω τι σημαίνει να σε ψηφίζουν διαιτητές, όντας κι εγώ εν ενεργεία διαιτητής ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι ευτυχής  και υπόσχομαι ότι και την νέα σεζόν θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας για πρώτη φορά στην Γ1 κατηγορία».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια