Απολαυστικός ο φιλανθρωπικός αγώνας του ΓΑΣ Έδεσσας με τους Έλληνες Βετεράνους

Με την παρουσία πολύ κόσμου που γέμισε το ΔΑΚ της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΑΣ Έδεσσας και τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης.





Η εκδήλωση έγινε με σκοπό να βοηθηθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου, που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων (συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά). 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των δύο ομάδων. Οι Έλληνες Βετεράνοι καλαθοσφαίρισης παρατάχτηκαν με τους Σιούτη, Λιαδέλη, Κωνσταντινίδη, Πρέλεβιτς,  Γαλακτερό, Χρυσανθόπουλο, Χατζόπουλο, Βουρτζούμη, Μπουντούρη, Γιαννούλη και προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας παρατάχτηκε με τους Γάτσο, Τσολάκη, Δοδόπουλο, Τότλη, Λούση, Υφαντίδη, Μπιτέρνα, Αργυρό, Μακρίδη Τ., Μακρίδη Β., Αντωνιάδη, Τσακώντση, Μπίκο, Σταυρόπουλο Π., Δημητρόπουλο, Χαραλαμπίδη, Δαφνή, Οτουντζίδη, Σταυρόπουλο Χ. Αδάμ, Μποζίνη και προπονητή τον Γιώργο Σταυρόπουλο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Καφετζής, ευχαρίστησε του Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης για την ανταπόκριση τους και τον κόσμο για την προσέλευση του στην εκδήλωση.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου, για την στήριξη της προσπάθειας του συλλόγου και της εκδήλωσης, τους χορηγούς που ενίσχυσαν την εκδήλωση, το Γυμναστήριο BODY ART και την γιατρό του αγώνα κ. Μελλισαρίδου.  

Ο αγώνας ήταν απολαυστικός με τους Έλληνες Βετεράνους να παραδίδουν μαθήματα μπάσκετ προσφέροντας υψηλό θέαμα. Για την ιστορία οι  Έλληνες Βετεράνοι κέρδισαν με 84-58.

Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα έγινε ενημέρωση από την κ. Κίτσου για την δωρεά μυελού των οστών και έξω από το γήπεδο υπήρχε περίπτερο όπου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων και εθελοντές, ενημέρωναν τον κόσμο για την διαδικασία και συνέλεγαν δείγματα από τους ενδιαφερόμενους. Ο ΓΑΣ Έδεσσας θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας προσφέροντας  της υπηρεσίες του όπου του ζητηθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια