Πειραματικό: «Συνεχίζουμε μόνοι μας στην Α΄ ΕΚΑΣΘ»

Από την διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πειραματικού πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:




«Πριν τρία χρόνια όταν ανακοινώθηκε ότι το τμήμα μπάσκετ θα περάσει στα χέρια της εταιρίας «Μανιτάρια Κεχαγιά» η διοίκηση του συλλόγου είχε θύσει ως στόχο την άνοδο στην Α΄ ΕΚΑΣΘ μέσα σε ένα πλάνο πενταετίας.

Η άνοδος ήρθε μέσα σε τρία χρόνια και μάλιστα με τρεις συνεχόμενες ανόδους. Αυτά τα τρία χρόνια ακούσαμε πάρα πολλά κακόβουλα σχόλια και πικρίες από ανθρώπους που μέχρι χθες φάνταζαν ότι είναι δίπλα μας.

Κάθε χρόνο επίδοξοι… καρχαρίες τέτοιο καιρό στρέφουν τα βλέμματα τους δεξιά και αριστερά διαδίδοντας ψεύδη και φήμες ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα σε πονηρά σχέδια που έχουν για να σώσουν τις ιστορίες των συλλόγων τους.

Η ομάδα μας τη νέα χρόνια θα αγωνίζεται στην Α ΕΚΑΣΘ προς ενημέρωση όλων και πουθενά αλλού. Ούτε Γ εθνική, ούτε Β, ούτε Α1, ούτε στην Αδριατική λίγκα.

Ξέρουμε ότι τώρα στεναχωρείται πολύς κόσμος αλλά αυτή είναι η αλήθεια... Ξεκινήσαμε από το μηδέν μονοί μας και μονοί μας θα απολαύουμε το ταξίδι μας με άγνωστο προορισμό πάντα μόνοι μας...

Η διοίκηση της ομάδας θέλει πάντα το καλό του συλλόγου και δεν θα έμπαινε ποτέ σε συζητήσεις που μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανακούσουμε πράγματα και καταστάσεις τα όποια μόνο έκπληκτους μας αφήνουν.


Χαιρόμαστε που θέλετε το καλό μας αλλά στενοχωριόμαστε που σκάφτεστε μόνο το συμφέρον σας. Μια ομάδα-μια παρέα-ένας στόχος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια