Η ώρα του τελικού του πρωταθλήματος ΑΣΕΘ έφτασε

Στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το φετινό πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ, καθώς την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 20.30 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.






Αντίπαλοι θα είναι η ομάδα του Ιπποκράτη και αυτή της Κατασκήνωσης Ελαιώνες με στόχο τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή για το 2015.

Ο Ιπποκράτης τερμάτισε τρίτος στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με ρεκόρ 13-7, αν και ξεκίνησε με 1-4 νίκες τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, ενώ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την δεύτερη Coca Cola 3E πραγματοποιώντας μία καταπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό.

Παρόμοια πορεία είχε και η Κατασκήνωση Ελαιώνες, καθώς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ίδιο ακριβώς ρεκόρ με τον αντίπαλό της (13-7), αν και επίσης ξεκίνησε άσχημα με 2-5 νίκες ως νεοφώτιστη στο Πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ. Ωστόσο κατατάχθηκε τέταρτη, καθώς στα μεταξύ των δύο αντιπάλων παιχνίδια στο Πρωτάθλημα μοιράστηκαν μεν οι νίκες, αλλά ο Ιπποκράτης είχε τη διαφορά πόντων, καθώς στο πρώτο αγώνα κέρδισε με το εκκωφαντικό 109-71 εκμεταλλευόμενος τις αρκετές απουσίες της αντιπάλου του, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι η Κατασκήνωση ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος καθώς κέρδισε με 73-67 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν και στον προημιτελικό κυπέλλου, με τον Ιπποκράτη να κερδίζει και να παίρνει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την ομάδα των Μηχανικών με 75-79.

Για να φτάσει στον μεγάλο τελικό, η Κατασκήνωση Ελαιώνες απέκλεισε στην ημιτελική φάση την ομάδα που κατατάχθηκε πρώτη στην κανονική περίοδο, αυτή των Μηχανικών, πραγματοποιώντας μάλιστα μία καταπληκτική εμφάνιση.

Ο αυριανός τελικός αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καλό θέαμα στον κόσμο που θα επιλέξει να τον παρακολουθήσει, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν πανέτοιμες να αγωνιστούν για τον τίτλο. Κανένας από τους δύο φιναλίστ δεν έχει προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών και το παιχνίδι θα γίνει σε αθλητικά πλαίσια, σε άριστο κλίμα μεταξύ των αθλητών, παρά το γεγονός ότι πιθανόν να είναι αμφίρροπο, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των περισσότερων αγώνων του ΑΣΕΘ.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνουν από τους επισήμους που θα παρευρεθούν απονομές μεταλλίων στους φιναλίστ Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, το Κύπελλο Ήθους στη (μετά από σχετική ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων) νικήτρια ομάδα της Κατασκήνωσης Ελαιώνες, το Κύπελλο στην Κυπελλούχο ομάδα για το 2015, αυτή των Μηχανικών, και τέλος, το Κύπελλο του Πρωταθλητή για το 2015 στη νικήτρια ομάδα του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια