Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα ΓΑΣ Έδεσσας- Βετεράνων Ελλάδος

Τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα ΓΑΣ Έδεσσας - Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, τίθενται στην διάθεση των φιλάθλων της πόλης και τις ευρύτερης περιοχής. Τα εισιτήρια θα τιμούνται προς  πέντε ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι τα παρακάτω:











•Στο περίπτερο του ΓΑΣ Έδεσσας στον πεζόδρομο (τις απογευματινές ώρες)
•Μπουγάτσα Σκαλιδάκης Μοναστηρίου 31, Έδεσσα
•GENIUS PC - ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Α. Αρχιερέως Παντελεήμονος 22, Έδεσσα
•OTONET Μελά Παύλου 14, Έδεσσα
•Cafe • Bar Duomo Πλατεία Τημενιδών 3, Έδεσσα

Ο φιλανθρωπικός αγώνας γίνεται με συνδιοργάνωση του ΓΑΣ Έδεσσα και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Σε συνάντηση του Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη, καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης, καθώς έχει ήδη εγκριθεί χρηματικό ποσό από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τις ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα. Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον κ. Θεοδωρίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου.    

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 16 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ  Έδεσσας.
Στην ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ ( Πρέλεβιτς, Τσατσαρής, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης Μασλαρινός Γιανούλης κ.α.).


Για την στήριξη της οικογένειας ο ΓΑΣ Έδεσσας δημιούργησε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5253076119141. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσφέρουν ότι επιθυμούν.        

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια