Ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε για τους Κενταύρους

Ο προπονητής των Κενταύρων Γιώργος Γεωργιάδης, ανέβασε στην σελίδα του συλλόγου τον κάτωθι απολογισμό για την χρονιά που πέρασε:











«Μία ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια χρονιά ακόμα με πολύ ένταση πάθος νίκες απογοητεύσεις προβλήματα και ήττες. Μία χρονιά με τα καλά της και τα κακά της.

Ας ξεκινήσουμε με τα άσχημα και καταρχήν με το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλο από την τέταρτη θέση στον τρίτο όμιλο. Μία θέση που δεν χαρακτηρίζεται τιμητική και αυτό γιατί μετά την συμμετοχή μας πριν τρία χρόνια στην Γ1 η ομάδα κάθε χρόνο κερδίζει την συμμετοχή της στα μπαράζ και παλεύει για την επάνοδό της πράγμα που δεν συνέβη φέτος.

Εκτίμηση μας είναι ότι το παιχνίδι των μπαράζ κρίθηκε για εμάς πολύ νωρίς φέτος καθώς το ξεκίνημά μας μόνο τραγικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Τραυματισμοί εντός και εκτός γηπέδων, τιμωρίες και κυρίως κακή προετοιμασία συνετέλεσαν στο να γίνει ένας κακός πρώτος γύρος.

Η κακή προετοιμασία μας έχει χαρακτηριστεί ως ο νούμερο ένα λόγος για την φετινή μας πορεία παράλληλα με τους πολλούς τραυματισμούς πολύ νωρίς με αποτέλεσμα την έλλειψη δυναμικού στις προπονήσεις αλλά και στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Στα θετικά είναι η δύναμη και η πίστη που δείξαμε σε όλο το δεύτερο γύρο όπου κάναμε πρωταθλητισμό και κάναμε αισθητή την παρουσία μας στον όμιλο. Η δίψα μας για διάκριση δεν άλλαξε οπότε δημιουργούμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο μαθαίνοντας από τα λάθη και διορθώνοντας αδυναμίες.


Επίσης στα θετικά η ενασχόληση ενεργά πια του προέδρου της ομάδος μας ο οποίος φέτος στα μέσα της χρονιάς δραστηριοποιήθηκε δήλωσε παρών και για του χρόνου με ακόμα πιο δυναμική παρουσία μας στον χώρο του μπάσκετ. Γίνεται συζήτηση για επανέναρξη ακαδημιών. Κλείνουμε λοιπόν την φετινή χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για την καινούργια χρονιά που έρχεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια