Πρωταθλητής παίδων ΕΚΑΣΘ δια… περιπάτου ο ΠΑΟΚ-Οι πρώτες φωτογραφίες του Γιώργου Γκολέμα από τις απονομές και τα πανηγύρια

Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως αντίσταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 86-55 στην έδρα του της Ακαδημίας Αστέρια και με 3-0 νίκες κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή παίδων της ΕΚΑΣΘ και το νταμπλ (παιδικό και εφηβικό) για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ενωσης.  




Οι παίκτες του Ευριπίδη Μελετιάδη έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τα… δόντια τους καθώς προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά και έδειξαν ότι δεν θα χάσουν με τίποτα τη νίκη. Ο κόουτς του «Δικεφάλου» με συνεχόμενες αλλαγές έδωσε δικαίωμα σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του να αγωνιστούν. Γιανναράς και Στεφανίδης ήταν οι κορυφαίοι των δύο ομάδων.  
Δεκάλεπτα: 31-15, 45-30, 71-42, 86-55
Διαιτητές: Κατσιάνης-Τοκμακίδης
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Σουλτάνης 4, Γιανναράς 28(2), Φυλακτός 8, Λαζαρίδης 7(1), Βλαγκόγιας 15, Νικολαΐδης 6, Ιορδανίδης, Καραγιώργος 2, Καμπουρίδης 8, Βασιλείου, Ζαμπάκης 6(1), Αθανασίου 2.
ΑΚΘ Αστέρια (Ντάγιος): Παπαφωτίου, Τσιπινιάς, Παρτόζης, Στεφανίδης 29(5), Πουλιανίτης, Μπρουκς 4, Κουτσοδήμος 2, Εδρεμίτογλου, Πεϊτσίνης 2, Παναγιώτου 11, Πατρίκιος, Κοσμίδης 7.









*Ο αγώνας είναι μια προσφορά:



Σε λίγο οι υπόλοιπες φωτογραφίες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια