Ξεκίνησε την προετοιμασία η Εθνική Γυναικών-Ποιες έδωσαν το παρών-Δηλώσεις Δικαιουλάκου

Την προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 11-28 Ιουνίου σε Ρουμανία και Ουγγαρία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Γυναικών στο κλειστό του Αγίου Θωμά.










Το «παρών» στο πρώτο στο προσκλητήριο του ομοσπονδιακού προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκου έδωσαν οι Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Αφροδίτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Νατάσσα Γκοτζή και Ρούλα Μούλη. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Λολίτα Λύμουρα, Στέλλα Καλτσίδου, Ζωή  Δημητράκου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα και Ελεάννα Χριστινάκη. Η Εβίνα Μάλτση ήταν παρούσα στο γήπεδο, δεν προπονήθηκε και θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία της Εθνικής.

«Ξεκινάμε χωρίς βιασύνη με στόχο να βάλουμε τις παίκτριες στη φιλοσοφία της ομάδας. Έχουμε ελλείψεις και ευχόμαστε να είμαστε υγιείς. Ελπίζουμε με την πάροδο του χρόνου να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκου.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια