Στο γυναικείο του Ηρακλή ο Θόδωρος Πολυμένης-Οι πρώτες του δηλώσεις

Πριν από λίγο ο Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θόδωρου Πολυμένη για τα τμήματα γυναικών και νεανίδων. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς ο γνωστός τεχνικός αναμένεται να προσφέρει σημαντικά στον σύλλογο. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρει τα εξής:









«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Ηρακλή να αναλάβω την ομάδα μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια. Η τριετία 2005-2007 ήταν από τις σημαντικότερες στην πορεία μου στον χώρο του γυναικείου, καθώς πετύχαμε την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων αλλά το σημαντικότερο τους ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα και τον κόσμο της που μου είχε αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η ομάδα αυτή την στιγμή έχει πολλά κοινά με την εκείνης της εποχής, καθώς απαρτίζεται από νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες και πιστεύω με τις κατάλληλες κινήσεις να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Πιστεύω πραγματικά ότι ο Ηρακλής πρέπει και θα είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες τα επόμενα χρόνια και για αυτό είμαι πλέον ξανά μέλος της οικογένειας του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια