Χάλκινο μετάλλιο στην Β΄ ΕΚΑΣΘ για το Πειραματικό-Επικράτησε μετά από συναρπαστικό και επεισοδιακό παιχνίδι του ΔΑΣΩ με 92-86

Στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών τερμάτισε το Πειραματικό καθώς επιβλήθηκε με 92-86 του ΔΑΣΩ στο σημερινό μπαράζ που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Σταυρούπολης.






Οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν κοντά στο σκορ με τους Στάθη και Καλούτσικο να σκοράρουν κατά συρροή από τις δύο ομάδες. Στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο ο ΔΑΣΩ ήταν καλύτερος και βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 15 πόντους. Το Πειραματικό όμως βελτίωσε σημαντικά την άμυνά του στο τέλος και κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο σκορ με 84-82 στο 38ο λεπτό.

17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 88-86 ο Μποσταντζίδης ύστερα από φάουλ που υπέπεσε, «έβρισε σε ξένη γλώσσα τους διαιτητές», όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Ο Κοεμτζόγλου με τέσσερεις βολές (δύο από το φάουλ και μία από τεχνική ποινή που δέχθηκε ο πάγκος του ΔΑΣΩ και μία ακόμη ύστερα από φάουλ που κέρδισε αργότερα) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο παίκτης που δημιούργησε το επεισόδιο, «αποβλήθηκε και ακολούθησε απειλητικά πίσω από το β΄ διαιτητή. Ο α΄ διαιτητής στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τον παίκτη, απωθήθηκε στο πρόσωπο από τον εν λόγω παίκτη που κρατήθηκε το δελτίο του», έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι ρέφερι.  

Δεκάλεπτα: 25-26, 39-48, 63-71, 92-86
Διαιτητές: Τσοκόλης-Λουλουδιάδης
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Τσεσμετζής): Κεχαγιάς, Φωτιάδης 16(2), Μπασδάνης 13(2), Δεμερτζής 3, Σερέτης 13(2), Καλούτσικος 14, Κοϊμτζόγλου 15(2), Βαρδόπουλος, Πετρίδης 2, Μπάκος 16(3), Βλάχος, Ζαλοκώστας.
ΔΑΣΩ (Καραγιαννίδης): Μπάγκι 16(1), Χατζηκωνσταντίνου 18, Κωστόπουλος, Τσομπανάκης, Μυσιρλόγλου 13(2), Σκουφετζής Ε., Σκουφετζής Α. 2, Ελευθεριάδης, Στάθης 26, Μποσαντζίδης 1, Μπακιρτζίδης 10. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια