Αήττητες οι νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας- Σόφτσης: «Να αφοσιωθούμε στην παραγωγική διαδικασία»-Φωτογραφίες από τον Δημήτρη Στραβού (6974-729123)

Την πέμπτη νίκη τους πέτυχαν οι νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας που επικράτησαν και του ΠΑΟΚ με 57-46 στην τελευταία μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται σήμερα στην Κοζάνη.






Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις τρεις πρώτες περιόδους, με εξαίρεση το τέλος της πρώτης. Στα τέλη του τελευταίου δεκαλέπτου όμως, οι πρωταθλήτριες πήραν διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων και «καθάρισαν» το παιχνίδι.
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
Δεκάλεπτα: 9-20, 28-28, 37-41, 46-57
ΠΑΟΚ(Μασλαρινός): Αλεξίου 14, Πετρίδου, Παπαδοπούλου Ευ. 2, Παπαδοπούλου Κ. 4, Μαρκουλάκη 2, Κοντογιώργου, Ράτζα Ι. 20(3), Διαμαντίδου, Ζουμπούλη, Μανωλοπούλου 4. 
Πρωτέας Βούλας (Σόφτσης): Κίτσιου 14, Κολλάτου 12(2), Μεϊμάρογλου 4, Μαντά 5(1), Αμπντέλ-Φατάχ, Αναστασοπούλου 4, Φασούλα 10(1), Μιχαλοπούλου 6(2), Τσιχλάκη 2, Θεοδώρου, Κορρέ.

Σόφτσης: «Να αφοσιωθούμε στην παραγωγική διαδικασία»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας του Πρωτέα Βούλας, Θάνος Σόφτσης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια και το πάθος που δείξανε όλη την εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε ΕΟΚ και ΕΚΑΣΥΜ για την άψογη διοργάνωση. Ας αφοσιωθούμε όλοι οι σύλλογοι της Ελλάδας στην παραγωγική διαδικασία για την ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων»





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια