Η ΗΟΟΡ πάει στο 3Χ3 της Πράγας στη μνήμη του Τέμπου

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού είναι πανέτοιμη για να φιλοξενήσει ένα ακόμη ξεχωριστό τουρνουά 3Χ3.










Ένα τουρνουά με την δική του αίγλη καθώς ο νικητής της κατηγορίας 18+ όχι απλώς θα πάει στην Αθήνα αλλά θα διεκδικήσει και την παρουσία του στην τελική φάση του Παγκοσμίου (3Χ3 World Tour) που θα διεξαχθεί στην Πράγα 8 και 9 Αυγούστου.

Το φετινό τουρνουά 3Χ3 θα είναι το 4ο τουρνουά που θα διοργανώσει η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού και που θα έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως επίσημο συνεργάτη της την FIBA θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου στο ΔΑΚ Πολίχνης. Στην διάρκεια του για μία ακόμη φορά το παρών θα δώσουνε εν ενεργεία προπονητές και παίκτες που θα παίξουνε, θα μοιράσουνε αυτόγραφα και θα δώσουνε δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ωστόσο το φετινό 4ο τουρνουά 3Χ3 της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού θα είναι ξεχωριστό γιατί θα είναι το πρώτο στην μνήμη του Τάσου Τέμπου, που πριν από ένα τρίμηνο έφυγε από την ζωή. Σε μία λογική που θα εξελιχθεί σε θεσμός καθώς κάτι ανάλογο θα συμβεί σε όλα τα τουρνουά που θα ακολουθήσουνε.

Ο Τάσος Τέμπος ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Μασλαρινού στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του ΒΑΟ αλλά και μία από τις ψυχές της ΗΟΟΡ πετυχαίνοντας όντας αγαπητός από όλους να φέρει πολλά παιδιά κοντά στην Σχολή. Για αυτό και πάρθηκε η απόφαση σε συνεννόηση με τους γονείς του από εδώ και στο εξής τα τουρνουά να είναι στην μνήμη του.

Οι ιθύνοντες της ΗΟΟΡ με οδηγό την μέχρι στιγμής εμπειρία τους είναι σε θέση να διοργανώσουνε το φετινό τουρνουά με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση ομάδων όλων των ηλικιών σε αγόρια και κορίτσια σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες χρονιές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ΟΛΩΝ των ομάδων είναι ΔΩΡΕΑΝ με εξαίρεση ΜΟΝΟ τις ομάδες της κατηγορίας 18+, που θα έχουνε την δυνατότητα ως νικητές να πάνε απευθείας στο μεγάλο τελικός του 3Χ3 Urban Legends στην Αθήνα και από εκεί στο Παγκόσμιο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στην Πράγα (3Χ3 World Tour) με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Οι ομάδες της κατηγορίας των 18+ θα πρέπει να καταβάλουνε το ποσό των 30 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα είναι προς ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Εξάλλου η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού έχει φροντίσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας της να το στηρίξει έμπρακτα στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων να συμπαρίσταται στο Παιδικό χωριό Φιλύρου και συνεχίζει να το κάνει. Όπως και με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα κάθε Χριστούγεννα όπου συλλέγονται διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.

Και οι φετινοί αγώνες θα διέπονται από τους επίσημους κανονισμούς 3Χ3 της FIBA με απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες, που θα πάρουνε όλοι τους μπλουζάκια του τουρνουά και μπουκαλάκια νερό για να αντιμετωπίσουνε την ζέστη, να είναι 10 ετών και άνω – θα μπορούν να δηλώσουνε τα στοιχεία τους και στο επίσημο site της ΗΟΟΡ  www.hoopbec.gr και να επικοινωνήσουνε στα τηλέφωνα 2310582454 και 6986613311 μέχρι και τις 21 Μαΐου.

Ακόμη μέσω της συμμετοχής στο 4ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί επί προσωπικού να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη αξιολόγησης συλλέγοντας πόντους για τις μελλοντικές του συμμετοχές!

Κι όσον αφορά το τουρνουά 3Χ3 που ήταν να διεξαχθεί στο Δήμο Νεάπολη – Συκεών την Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου και την Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου βρίσκεται σε εκκρεμότητα και μέσα στις επόμενες μέρες η FIBA θα ανακοινώσει το πότε θα διεξαχθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια