Πλήθος αστεριών σε Γλυφάδα και Πειραιά για τα τουρνουά 3Χ3 ΕΟΚ και ΠΣΑΚ-Τι δήλωσαν Μαυροκεφαλίδης και Καββαδάς

Άρωμα «αιωνίων» θα έχουν τα τουρνουά 3Χ3 σε Γλυφάδα και Πειραιά, που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία, να παίξουν μεταξύ άλλων και με τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Βασίλη Καββαδά.

«Τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές κι ευχάριστες για εμάς τους αθλητές καθώς αισθανόμαστε ότι με τον τρόπο μας οδηγούμε τα παιδιά στα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα λάβω μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση και φυσικά περιμένω πολύ κόσμο κοντά μας», δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα είναι στο τουρνουά της Γλυφάδας.

Από την πλευρά του, ο σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος θα βρεθεί στο τουρνουά του Πειραιά, δήλωσε: «Για μας είναι χαρά, να παίρνουμε κάθε χρόνο μέρος στα τουρνουά 3Χ3. Το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τα επόμενα. Ευελπιστούμε, ότι θα έρθει και πάλι πολύς κόσμος. Αγαπάμε το άθλημα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και περιμένουμε τον κόσμο, να μας στηρίξει και να τον στηρίξουμε, να παίξουμε μαζί τους και να περάσουμε όλοι υπέροχα».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια