Στην Καλλικράτεια και στην Παροικιά το Τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ

Η Καλλικράτεια και η Παροικιά Πάρου φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαϊου το τουρνουά 3Χ3. Στην Καλλικράτεια συνολικά έλαβαν μέρος 192 παιδιά, 160 αγόρια και 32 κορίτσια.


Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών ήταν ο Χρήστος Χιλης και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Αλέξανδρος Κασμίρης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο πρόεδρος του ΑΣΕ Κένταυρος, Νίκος Καραμήτσιος και τοπικοί παράγοντες.

Στην Παροικιά Πάρου συνολικά έλαβαν μέρος 216 παιδιά, 180 αγόρια και 36 κορίτσια.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών ήταν ο Θανάσης Μπάλιος (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Λάσι Αλέσιο (Δημοτικό) και ο Νίκος Μπουραντάς (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χριστόφορος, ο Πρόεδρος Παροικιάς, Παναγιώτης Ιορδάνης, οι παράγοντες του ΑΟ Πάρου, Αντώνης Λάμπου, Νίκος Γκουρογιάννης, οι προπονητές ΑΟ Πάρου, Θεοδωρος Καζακίδης και Μαρία Τσαντάκη και η Μαρία Περαντινού, Μέλος ΚΔΕΠΑΠ.

Η AVIS, η SPALDING και η AEGEAN συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια