Στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών ο ΑΣ Αστέρες

Ο ΑΣ Αστέρες κατάφερε στο χθεσινό αγώνα μπαράζ ανόδου που διεξήχθη στο 25ο Δημοτικό Σχολείο να νικήσει τον Φοίνικα Καλαμαριάς με 74-59, να ανατρέψει το -11 του πρώτου αγώνα (61-50) και από του χρόνου θα βρίσκεται στην Γ1 ΕΚΑΣΘ.









Όπως γράφουν οι νικητές, «σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα μεταξύ δυο ισάξιες ομάδες, ο αγώνας είχε συνεχεία εναλλαγή στο προβάδισμα. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 16-15 υπέρ τον φιλοξενούμενων ενώ το ημίχρονο έληξε 34-33 υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αστέρες απλά έκαναν αυτό που κάνουν όλη την χρόνια. Μπήκαν στο γήπεδο παθιασμένοι και έδωσαν την ψυχή τους για να πετύχουν η ομάδα τον στόχο που έθεσε από την αρχή της χρονιάς.

Με εκπληκτική άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε και έφτασε την διάφορα στο +19 δυο φορές, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ούτε μια στιγμή. Ο Φοίνικας κατάφερε να ρίξει την διαφορά μέχρι τους 12 πόντους δυο φορές άλλα στο τέλος μίλησε η καρδιά των Αστέρων και πήραν τη νίκη με 74-59.

Ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Ταξιλταρίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίνικα Καλαμαριάς και στον συνάδελφο και φίλο μου Γιώργο Καζάκλη που έχουμε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό ο ένας για τον άλλο και τους ευχόμαστε άνοδο στους αγώνες κατάταξης διότι τους αξίζουν επίσης να είναι Γ1.

Θα ήθελα να ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου μέσα από την καρδιά μου που πρώτα ανεχτήκαν τις φωνές μου και που μου έδωσαν αυτήν την χαρά στην πρώτη προπονητική μου δουλεία. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Επίσης τον πρόεδρο μας Παντελή Μπαρμπαρίδη και τον Team Manager, Γεώργιο Αθανασιάδη που δεχτήκαν να αναλάβω την ομάδα πριν δύο χρόνια. Το πιστεύαμε, το θέλαμε το καταφέραμε, Γ1 ερχόμαστε».

Δεκάλεπτα: 15-16, 34-33, 53-44, 74-59
Διαιτητές: Δαμίγος-Βασιλόπουλος
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Ζαχαράκης 3(1), Γαβρίδης, Πλυτας, Πουταχίδης, Πούρναρης 5(1), Σερμπέζης Ι. 8, Κυρμανίδης, Χαρκούσης 8, Σπανός 24, Δαλακιουρίδης 9(2), Μπουλοκωστας 3(1), Κουμπουρέλος 14.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Καζάκλης): Κωστακίδης 12(2), Ταστζιαν, Ακριτόπουλος, Γιάννακος 8, Τσίμητρης, Κούφουδης 4, Μηνίδης 9(1), Μιχαηλίδης 19(1), Μπαγκουτσα 7(1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια