Στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων-Βίντεο από τα πανηγύρια των νικητών

Καλύτερος στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων επικράτησε στα Λαγυνά του ΑΣΚ με 39-45 και ανέβηκε στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών.





Στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Πουλιάκης των νικητών. Αυτό έριξε λίγο την ψυχολογία του αλλά η φοβερή άμυνα που έπαιξαν στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτή που τους έδωσε μια σημαντική διαφορά.

Η νίκη και η άνοδος είναι αφιερωμένες στον τραυματία Πουλιάκη, που του εύχονται περαστικά και στον Πετρέντση  ο οποίος είναι ο «στυλοβάτης» της ομάδας και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον αγώνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης εύχονται περαστικά στον Γουλτίδη Δ.  ο οποίος στο τέταρτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε στο πόδι κι αυτός.

Δεκάλεπτα: 12-10, 27-26, 30-37, 39-45
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Τοκμακίδης
ΑΣΚ ΛΑΓΥΝΩΝ (Πασχαλίδης-Σταμπουλής): Πασχαλίδης, Ζουλιάμης, Σίμου, Λεπετλής, Παρπόρης, Καπνάς 5(1), Γουλτίδης Α. 6(1), Γουλτίδης Δ. 7(1), Φωτιάδης 5(1), Αλβανίδης 7(1), Ρώσσιας 6, Αγατσιώτης 3.
ΠΑΟΚ  ΚΥΜΙΝΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Ρούζιος-Καρανικόλας): Σταυρακίδης, Μπένας, Καρβωνίδης, Κόκκος 13(1), Πουλιάκης 1, Κυανίδης 4, Χουρίδης 12(2), Κουτρούτσιος 7, Ζακαλκάς 6, Αραμπατζής 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια