17 και… σήμερα για το τουρνουά 3Χ3 ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στο Ηράκλειο-Τι δήλωσαν Τσάμης και Καυκής

Σαν στο στρατό μετρούν τις ημέρες οι φίλοι του μπάσκετ στο Ηράκλειο, για το τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ. Δύο ακόμη καλαθοσφαιριστές, που θα βρεθούν στις 13 και 14 Ιουνίου στην Κρήτη, είναι οι Άγγελος Τσάμης και Παναγιώτης Καυκής.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω με τα παιδιά και είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πιο επιτυχημένο από τις προηγούμενες χρονιές. Σαφέστατα, αυτό το κάνουμε, με όλη μας την ευχαρίστηση ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές», δήλωσε ο Άγγελος Τσάμης.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Καυκής ανέφερε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια τουρνουά. Είναι σημαντικό, τόσο για μας, όσο και για τους συμμετέχοντες. Από τη μεριά μας, προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα στα μικρά παιδιά, για το μέλλον τους. Είναι λοιπόν ευχάριστο να είμαστε μαζί τους και να τους δίνουμε χαρά. Μέσα από αυτή τη χαρά που παίρνουν τα παιδιά, παίρνουμε κι εμείς».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια