Παπαμιχάηλ: «Θα δώσουμε όλες το 100%»

Ώρες ατέλειωτες στο παρκέ περνούν οι παίκτριες της εθνικής γυναικών που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (11-28 Ιουνίου, Ρουμανία - Ουγγαρία).






Η Ελλάδα ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στη διοργάνωση και για να συμβεί αυτό, όπως τονίζει η Πέλη Παπαμιχαήλ, οι διεθνείς παίκτριες θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

 «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, αν και ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί όλες οι παίκτριες. Από την πρώτη μέρα, ωστόσο, έχουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμες όταν πρέπει. Είναι βέβαια αρκετά νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά είμαι σίγουρη ότι το 100% που έχει η καθεμία από εμάς θα το δώσει και με το παραπάνω στους αγώνες», ήταν αρχικά τα λόγια της διεθνούς παίκτριας. 

Όλοι στην εθνική ομάδα αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάει στην Οραντέα της Ρουμανίας έχοντας ως βασικό στόχο να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, συμμετέχοντας σε έναν όμιλο μαζί με Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία και Λευκορωσία  Άλλωστε προκρίνονται οι τρεις πρώτες από κάθε όμιλο με την Πέλη Παπαμιχάηλ να υποστηρίζει.

«Κανείς δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το τι περιμένουμε από αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι πηγαίνουμε εκεί και όσο τετριμμένο και κοινότοπο να ακούγεται θα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Υπάρχουν ομάδες που είναι στα μέτρα μας, άλλες είναι καλύτερες από εμάς, αλλά σημασία έχει πως θα παρουσιαστούμε την περίοδο των αγώνων. Αυτό ισχύει και για μας, αλλά και για τους αντιπάλους μας. Είναι καλό ότι υπάρχει ένας βασικός κορμός και όποια νέα κοπέλα έρχεται είναι πολύ πιο εύκολο να ενσωματωθεί. Είμαι αισιόδοξη γενικά σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στη διοργάνωση».

Τις επόμενες ημέρες στο «πρόγραμμα» της εθνικής θα μπουν και τα ματς προετοιμασίας. «Τα φιλικά είναι και παγίδες. Μπορεί ένα κακό φιλικό να σε κάνει να αφυπνιστείς και να παρουσιαστείς καλύτερος στη συνέχεια. Θεωρώ ότι τα πρώτα φιλικά δεν θα είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα γραφής για την ομάδα μας. Ιδιαίτερα, όπως δουλεύουμε εμείς, όπου βάζουμε πολύ ένταση στις προπονήσεις από την αρχή και θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε. Το κάθε φιλικό παιχνίδι θα μας κάνει καλύτερες και θα έχουμε παίξει αρκετά μέχρι να ξεκινήσει η διοργάνωση, ώστε να είμαστε 100% έτοιμες» κατέληξε η Παπαμιχαήλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια