Καυστική ανακοίνωση του ΚΣ Γέφυρας για τον αγώνα κυπέλλου με την ΕΚ Σταυρούπολη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΣ Γέφυρας για τον μη διεξαχθέντα αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ομάδας και της ΕΚ Σταυρούπολης στην οποία αναφέρονται τα εξής:











«Την Δευτέρα 20/04/2015 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Ε.Κ.Α.Σ.Θ (κ. Κοτανίδη Ακη), ερωτηθήκαμε αν θα μπορούσαμε να αγωνισθούμε την Πέμπτη 23/04/2015. Η απάντηση μας ήταν αρνητική, καθώς η συγκεκριμένη ημέρα ήταν εργάσιμη, προέκυψαν τραυματισμοί και υπήρχαν κανονισμένα φροντιστήρια των παικτών. Αιτηθήκαμε, λοιπόν να ορισθεί ο αγώνας οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από 27/4-30/4/2015. Ο κ. Κοτανίδης μας είπε ότι θα επικοινωνήσει με την ομάδα της Σταυρούπολης και θα μας ενημερώσει.

Την Τρίτη 21/04/2015 λάβαμε αρνητική απάντηση, με την αιτιολογία πως δεν υπάρχει ούτε μια ελεύθερη ώρα στο κλειστό της Ηλιούπολης για την συγκεκριμένη εβδομάδα κι ότι θα πρέπει να αγωνισθούμε οπωσδήποτε την Πέμπτη 23/4/2015. Μη θέλοντας να δούμε κάτι εκ του πονηρού και παρόλο που η Ενωση άφησε οκτώ μήνες ανεκμετάλλευτους να ορίσει αγώνες κυπέλλου, προβήκαμε σε υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε η ομάδα μας να δώσει το παρόν στον αγώνα της Πέμπτης. Αυτό όμως τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Στα έξι χρόνια επαναλειτουργίας της ομάδος μας και με συνεχόμενες ανόδους, θα ήταν η πρώτη φορά που δεν θα διεκδικούσαμε έναν αγώνα εντός γηπέδου. Η θλίψη και η ντροπή μας ήταν μεγάλη. Με μεγάλη μας έκπληξη λοιπόν είδαμε σήμερα 27/04/2015 πως στο πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ την Τετάρτη 29/04/2015 έχει ορισθεί αγώνας στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης μεταξύ ΕΚ Σταυρούπολης - Αριστοτέλη Επανομής. Δυστυχώς για τον αγώνα ΕΚ Σταυρούπολης - ΚΣ Γέφυρας δεν υπήρχε ελεύθερη ώρα την συγκεκριμένη εβδομάδα.

Κατόπιν τούτου, θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς:

1) Την ΕΚΑΣΘ για τις οργανωτικές της ικανότητες.
2) Την ΕΚ Σταυρούπολης για την πρόκριση της στις 16 ομάδες του κυπέλλου και για την ευελιξία του προγραμματισμού των ελευθέρων ωρών του γηπέδου της, από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια