Αμοιρίδης: «Ομάδα με κεφαλαία γράμματα ο ΠΣ Ευκαρπίας»

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ευκαρπία βρίσκεται να τερματίζει στις θέσεις που οδηγούν στην Β' Εθνική. Τι κι αν στόχος ήταν η παραμονή; Τα πλάνα αναθεωρήθηκαν γρήγορα και πλέον ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης καλείται να ετοιμαστεί για την παρθενική του εμπειρία στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.





Ο τεχνικός της Ευκαρπίας, Παναγιώτης Αμοιρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr). Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα μετά την επίτευξη της ανόδου

«Η αλήθεια είναι ότι μετά από τέτοιες επιτυχίες υπάρχει χαρά. Αυτή η χαρά δεν οφείλεται μόνο στα όσα επιτεύχθηκαν, καθώς εκτός αυτού είναι μία επιβράβευση όλης της προσπάθειας που γινόταν καθημερινά στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα, όπως είναι φυσικό υπάρχει σε όλη την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο η κατάληξη που είχε η φετινή χρονιά είναι μία μικρή προσωπική δικαίωση».

Για την πορεία της ομάδας μέσα στο πρωτάθλημα

«Πήρα την ομάδα μετά την 3η αγωνιστική, διαδεχόμενος τον καλό μου φίλο Ρούλη Καραγιαννίδη, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σύλλογο. Αφού έλαβε όλο το ποσό που δικαιούταν ανέλαβα την Ευκαρπία που μετρούσε μέχρι τότε 1 νίκη και 2 ήττες. Ο στόχος την ομάδας ήταν η παραμονή στη κατηγορία και είπαμε ότι όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα θα είμαστε με τους εαυτούς μας, ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο απελευθερωμένα για να χαρούμε το παιχνίδι.


Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε νωρίς κι έτσι βρεθήκαμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην πορεία του πρωταθλήματος αναθεωρήσαμε το πλάνο στοχεύοντας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια