Δίκαια επικράτηση για τον Αγιο Αθανάσιο

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Άγιος Αθανάσιος επικράτησε της ΔΕΗ με 73-65. Οι παίκτες του Δαμιανού Αμανατίδη μπήκαν πολύ νωθρά στο ματς με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ξεφύγουν στο σκορ με διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 28 πόντους (46-18) στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης.


Στη συνέχεια οι παίκτες της ΔΕΗ με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να μειώσουν μέχρι και τους 6 πόντους (58-52) στο 34ο λεπτό, αλλά εκεί ένα σερί 6-0 για τους γηπεδούχους ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Η ομάδα της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, όσον αφορά το πρωτάθλημα, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του  ICBS που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη αντιμετωπίζει την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών για το κύπελλο εκεί όπου ο προπονητής της ομάδας θα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Από την προηγούμενη αγωνιστική έχει ουσιαστικά σωθεί και θα συμμετέχει και του χρόνου στην Γ1 κατηγορία και ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι η συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον επιτυχημένο προπονητή Δαμιανό Αμανατίδη και θα ακολουθήσει και συζήτηση με τους παίκτες με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτο χρόνο με τον βαρύ πυροβολικό της ομάδας Βαγγέλη Κεραμάρη.

Δεκάλεπτα: 22-10, 41-18, 55-40, 73-65
Διαιτητές: Μπίκης-Χατζίδου
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γουναρίδης): Πίγκας 4, Ηλιάδης 3, Αναγνωστίδης 2, Ματακιάς 2, Φωτακίδης Ε. 3(1), Φωτακίδης Α. 17, Τσιτσινάκης 6, Τολούδης 2, Χριστάνης 18, Σαλανίδης 12(1), Σωτηράκογλου 4, Μπαχτσεβάνης.
ΠΑΣΠ ΔΕΗ (Αμανατίδης): Δημόπουλος 8, Παπαρδέλης 2, Γιατσίδης 5(1), Κεραμάρης 21(4), Αμπαδογιάννης 7, Βούλγαρης 2, Καραγιάννης 4, Γεωργακάκης 9, Κοντοπαντελής 7(1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια