Γιορτινό το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των Ελπίδων Ηλιούπολης

Τον τελευταίο τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ2 ΕΚΑΣΘ έδωσαν κι οι Ελπίδες Ηλιούπολης κερδίζοντας εντός έδρας τα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου με 44-36.






Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο μεγαλύτερο μέρος του με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι που οι Ελπίδες με ένα ξέσπασμα στις αρχές της τελευταίας περιόδου πήραν μια διαφορά δεέκα πόντων (39-29) και στη συνέχεια διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος έφτασαν έστω και δύσκολα στην νίκη με το τελικό 44-36.

Ο αγώνας έγινε μέσα σε μια γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα λόγω του φινάλε του πρωταθλήματος για τις Ελπίδες. Μοιράστηκαν μπαλόνια στους μικρούς φίλους που ήρθαν στο γήπεδο και στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε κλήρωση με έναν τυχερό φίλαθλο να ευστοχεί από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και να κερδίζει μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Τρανός Sport, Αριστοτέλους 71, Εύοσμος.

Οι άνθρωποι των Ελπίδων Ηλιούπολης ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους στο χθεσινό αποχαιρετιστήριο ματς όπως και για την στήριξή τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και δίνουν την υπόσχεση ότι στην νέα σεζόν θα επιστρέψουν καλύτεροι και με περισσότερες επιτυχίες όπως κάνουν κάθε χρόνο βήμα βήμα.

Δεκάλεπτα: 7-9, 22-20, 31-27, 44-36
Διαιτητές: Χατζίδου-Κούσης
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Καλαϊτζόγλου): Κατσουπάκης 7, Ριμπίτσκι 5, Αλβανός 6(2), Κασούμης 6(2), Παχούμης 5, Τράκας, Δόκος 5, Τερμεντζής 4, Παπαγγέλου 2, Καλαϊτζόγλου, Μπαρτζώκας 4.
ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ (Τρανός Ν.): Καραμπάσης 3, Τσαμπάζης 3, Μορφακίδης 2, Χατζηδέλης 2, Μπακιρτζόγλου 1, Παναγιωτίδης 4, Τρανός Α., Κουτσικούρης, Αμανατίδης 10, Κανταρτζής 8, Σταματιάδης 3, Τσιλινίκος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια