Στον τελικό του πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ ο Ιπποκράτης

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Ευκαρπίας το βράδυ του Σαββάτου, ο Ιπποκράτης νίκησε στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ την ομάδα της Coca Cola 3E με 73-87 και περιμένει να μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στον τελικό από τον άλλο ημιτελικό μεταξύ Βετεράνων Μηχανικών και Κατασκήνωσης Ελαιώνες που θα γίνει στο κλειστό του Φοίνικα στις 21.30.






Το παιχνίδι, παρά τη μεγάλη σκοπιμότητά του, ήταν πολύ καλό ποιοτικά, είχε ένταση και πάθος από τους παίκτες και των δύο ομάδων, δυνατές μονομαχίες, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα καθώς οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο Ιπποκράτης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 16-31 στο  13’, ωστόσο η Coca Cola κατάφερε να μειώσει στον πόντο (37-38) στο 19’. Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 40-43 και η υπόθεση πρόκριση να φαίνεται ότι θα κριθεί στο τέλος.

Η τρίτη περίοδος κύλησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και η λήξη της τις βρήκε ισόπαλες με 62-62.

Η τελευταία περίοδος όμως ανήκε αποκλειστικά στον Ιπποκράτη, ο οποίος καθοδηγούμενος επιθετικά από έναν εκπληκτικό Προδρομίδη που πέτυχε 15 πόντους στο διάστημα αυτό αλλά και άριστη συνολικά αμυντική λειτουργία κατάφερε να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του και να πάρει τη νίκη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

MVP των νικητών και του αγώνα ο Προδρομίδης με 37 πόντους, ακολουθούμενος από τον Δρίζη με 11. Στους διακριθέντες του Ιπποκράτη και οι Θεοχάρης και Νίκου για την πολύ καλή τους άμυνα πάνω στα ατού των αντιπάλων. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μουρίκης με 33 πόντους, Ανδρέου και Τζήλιας με εννέα έκαστος αλλά και ο Εμμανουηλίδης.

Δεκάλεπτα: 16-23, 40-43, 62-62, 73-87
Διαιτητές: Παπαδόπουλος-Χατζίδου
COCA COLA 3E (Πλακίδας): Τζήλιας 9, Μουρίκης 33(5), Χατζόπουλος, Πλακίδας, Ιραντός 6, Ανδρέου 9(1), Μήτσης 6(1), Εμμανουηλίδης 10, Ιατρού.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κουμαράς): Σιόλας 4(1), Χατζηνικολάου, Δρίζης 11(3), Βλάχος, Προδρομίδης 37(3), Θεοχάρης 12(2), Χοτουμανίδης 7, Δαλαμπίρας, Ξυραφόπουλος, Νίκου 8, Χιτ 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια