Πανηγύρια ανόδου στην Λευκάδα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή φιέστα και τις απονομές

Γέμισε όμορφες εικόνες το κλειστό γήπεδο της Λευκάδας σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση που έγινε για την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια Νίκη Λευκάδας για την άνοδο στην Α1 γυναικών.







Όπως διαβάζουμε στο http://aromalefkadas.gr  πριν από την τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με την ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ημίχρονο του αγώνα ο σύλλογος βράβευσε τους μεγάλους χορηγούς της φετινής χρονιάς απονέμοντας τους τιμητικές πλακέτες.

Στη λήξη του φιλικού αγώνα ο σύλλογος απένειμε επίσης τιμητικές πλακέτες στους προπονητές των ομάδων, Νίκο Δουβίτσα και Θεοδόση Βαφιά για τη συμβολή τους στις φετινές επιτυχίες.

Ακολούθησε η απονομή του κυπέλου στην ομάδα κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ τη φετινή χρονιά. Το κύπελλο απένειμε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης μαζί με το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Δρακονταειδή και τα μετάλλια η αντιπρόεδρος του συλλόγου Αθηνά Βρεττού.

Η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Παναγιώτη Τσαγκρώνη.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια