Πρώτη επιτυχία με εξαιρετική εμφάνιση για τον Αθηναϊκό

Εντυπωσιακός μετά την δεύτερη περίοδο ο Αθηναϊκός επικράτησε με 74-52 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της δεύτερης μέρας του Πανελληνίου Νεανίδων. Οι παίκτριες της ομάδας του Βύρωνα παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες σε σχέση με την χθεσινή εμφάνιση και με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Χριστινάκη, πήραν άνετα το πρώτο τους ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.








Ο Αθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην δεύτερη περίοδο και εξαιρετικός στην Τρίτη όταν και πήρε το μεγάλο προβάδισμα στο σκορ. Από την  άλλη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με αρκετά σημαντική διαφορά.  
Διαιτητές: 11-8, 30-18, 59-33, 74-52
Δεκάλεπτα: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
Αθηναϊκός(Καλογερόπουλος): Βασιλάκη 2, Σιδεράκη 6(1), Τραγουλιά 3(1), Σταμάτη 15(1), Τσουκαλά 2, Χριστινάκη 27, Νάου 6(2), Καραμπάτσα 11, Μαριόλη, Χριστοφόρου, Νιξίνα 2, Καντέλη.
ΠΑΟΚ(Μασλαρινός): Αλεξίου 7(1), Πετρίδου 1, Παπαδοπούλου Ευ. 2, Παπαδοπούλου Ελ., Ράτζα Τ. 14(1), Παπαδοπούλου Κ., Μαρκουλάκη 7, Κοντογιώργου 4, Ράτζα Ι. 11(1), Διαμαντίδου 4, Ζουμπούλη, Μανωλοπούλου 2. 

Χριστινάκη: «Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα»

Η πρώτη σκόρερ του Αθηναϊκού και του αγώνα Ελεάνα Χριστινάκη, δήλωσε μετά το τέλος: «Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Είδαμε το παιχνίδι διαφορετικά από το χθεσινό και πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνισή του»». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια