Παραιτήθηκε ο Καλαντζής από τον πάγκο του Ερμή Καλαμαριάς-Το χρονικό

Την προηγούμενη Παρασκευή ο προπονητής της ανδρικής ομάδας  του Ερμή Καλαμαριάς, Βασίλης Καλαντζής, αποχαιρέτησε τους παίκτες, ανακοινώνοντας την παραίτησή του. Το χρονικό όπως περιγράφετε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:







«Η ομάδα με τον ερχομό του 2015 χτυπήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς και αποχωρήσεις βασικότατων παικτών για επαγγελματικούς λόγους. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει με ρόστερ 8-9 παικτών.

Παρόλα αυτά κατάφερε και παρέμεινε ενωμένη, καθαρίζοντας σχετικά νωρίς την υπόθεση παραμονή σε έναν πολύ περίεργο όμιλο όπου, εκτός από τους τρεις πρώτους που ξεχώρισαν από την αρχή του πρωταθλήματος, όλοι μπορούσαν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν από όλους.

Στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια ο κόουτς έθεσε έναν στόχο για ισάριθμες νίκες. Ο στόχος εξασφάλιζε την 4η θέση, καθώς επίσης δεν θα άφηνε καμία υπόνοια για την αξιοπιστία, στη γνωστή παραφιλολογία των τοπικών κατηγοριών.

Η ομάδα, άδεια από δυνάμεις και ισχυρό κίνητρο, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει κάνοντας δύο συνεχόμενες ήττες. Οι ήττες σε συνδυασμό με την «οπαδική» συμπεριφορά αντιπάλων, που μας κατηγόρησαν για σκοπιμότητα, οδήγησαν τον προπονητή στην παραίτηση διασφαλίζοντας πρωτίστως το κύρος της ομάδας και δευτερευόντως της προσωπικής του αξιοπιστίας.

Να σημειωθεί ότι λόγω συνδυασμού αποτελεσμάτων ο στόχος της τέταρτης θέσης είναι ακόμα εφικτός. Έτσι αποχώρησε, έπειτα από σχεδόν δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια, από την ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε και έστησε με πολύ κόπο.

Οι παίκτες σου και οι συνεργάτες σου στον Ερμή σου εύχονται καλή συνέχεια σε ότι κάνεις γιατί το αξίζεις πρώτα απ' όλα σαν άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε πολύ..»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια