Ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πασχαλινό τουρνουά των ακαδημιών της ΧΑΝΘ για τους τρεις από τους τέσσερις ομίλους, στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Τσικίνας».








Ο τελευταίος όμιλος του τουρνουά, με τη συμμετοχή των μικρότερα ηλικιακά αθλητών και αθλητριών του τμήματος, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ (περισσότερα από 200 παιδιά), χωρισμένοι σε ομάδες και ομίλους.

Μετά το πέρας των σημερινών αγώνων ακολούθησε η τελετή λήξης του τουρνουά, στην οποία ήταν παρόντες όλοι οι αθλητές καθώς και πολλοί γονείς. Εκεί μοιράστηκαν στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και ενημερωτικά έντυπα του μουσείου μπάσκετ της ΧΑΝΘ, ενώ δόθηκαν μετάλλια ήθους και αθλητικού πνεύματος σε αθλητές.

Εκτός των αγώνων μεταξύ των ομάδων, οι αθλητές επιδόθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια χωρισμένοι ανά ομίλους, ενώ στη γιορτή πήραν μέρος και οι γονείς, αγωνιζόμενοι στις ελεύθερες βολές εναντίον… των παιδιών τους, μετατρέποντας την τελετή λήξης σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στην οικογένεια Καργιώτη για την συμμετοχή των τεσσάρων παιδιών τους στις ακαδημίες μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Η ΧΑΝΘ ευχαριστεί και τους δυο χορηγούς των ακαδημιών της, το Αριστοτέλειο Κολέγιο και τον όμιλο φροντιστηρίων ΣΥΣΤΗΜΑ για την στήριξη που παρέχουν στο έργο της.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια