Ηττα στην πρεμιέρα από το Αρκάδι Ρεθύμνου για τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ- Πλευράκης: «Κάναμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση»

Δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ απέναντι στο Αρκάδι Ρεθύμνου που επικράτησε με 48-44 στον τελευταίο αγώνα της σημερινής πρώτης μέρας του Πανελληνίου Νεανίδων.






Οι νικήτριες είχαν προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με μικρή όμως διαφορά. Η Δημήτρη με τρίποντο 45 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έκανε το σκορ 48-38 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν το έβαλε κάτω και με σερί 6-0 μείωσε στο τελικό σκορ.
Δεκάλεπτα: 14-13, 26-23, 37-31, 48-44
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
Αρκάδι Ρεθύμνου (Πλευράκης): Μπότση 10, Τζουγκράκη 5(1), Παναρετάκη. Καούκη 7(1), Μπάκα, Μιχελιδάκη, Μούκα, Λίτσι 12(2), Δημήτρη 8(1), Λελεδάκη, Ρήγα, Περάκη 6.  
ΠΑΟΚ(Μασλαρινός): Αλεξίου 5, Πετρίδου 2, Παπαδοπούλου Ευ. 2, Παπαδοπούλου Ελ., Ράτζα Τ. 9(1), Παπαδοπούλου Κ. 1, Μαρκουλάκη 5(1), Κοντογιώργου 7, Ράτζα Ι. 8, Διαμαντίδου, Ζουμπούλη 3, Μανωλοπούλου 2.  

Πλευράκης: «Κάναμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση»

Ευχαριστημένος από τη νίκη εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αρκαδίου, Κώστας Πλευράκης: «Κερδίσαμε μια ομάδα με ιστορία και έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Κάναμε μια καλή αρχή στην διοργάνωση και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για τα επόμενα παιχνίδια».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια