Το Στρατώνι απαντά στους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Από τον πρόεδρο του Σ.Α. Στρατωνίου Κωνσταντίνο Κατσαβαβάκη πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση απάντησε στους Μαχητές Πεύκων που αναφέρει τα εξής:









«Κατόπιν έκτακτης συνεδριάσεως του Δ.Σ. της ομάδας μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την μπασκετική ''κοινή γνώμη'' για κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα στον νικηφόρο αγώνα μας ενάντια στους Μαχητές Δόξας Πεύκων την Κυριακή 26/4/2015. Αναλυτικά:

1) Επαινούμε τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν σαν ''γνήσιοι Πελοποννήσιοι Σπαρτιάτες'' (κατά δήλωση των φιλοξενούμενων) και όχι σαν είλωτες (ονομασία των δουλοπαροίκων στην αρχαία Σπάρτη) όπως προφανώς θα ήταν η επιθυμία κάθε ενδιαφερόμενης ομάδας απέναντι σε μια αδιάφορη. Τουλάχιστο προτείνουμε στη διοργανώτρια αρχή να κάνει μια πρόβλεψη για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους ώστε να μην διεξάγονται τέτοιου είδους αγώνες προς αποφυγή ταλαιπωρίας των αθλητών και των φιλάθλων.

2) Ζητούμε συγγνώμη για την αμέλεια μας να φέρουμε το φαρμακείο στο γήπεδο, παρότι δεν αναγράφεται σε κάποιον κανονισμό. Ωστόσο, είναι γνωστό σε όλους ότι η ομάδα μας προπονείται σε άλλο γήπεδο από αυτό που χρησιμοποιεί σαν έδρα, όπου και εκ παραδρομής ξεχάστηκε το φαρμακείο (ελπίζουμε για πρωτη και τελευταία φορά). Δεν ζητάμε όμως συγγνώμη για την ευθιξία μας να προσκομίσουμε ένα φαρμακείο αυτοκινήτου άμεσα ώστε να βοηθήσουμε το ιατρικό έργο που ήταν σίγουρα καλύτερο από το να μην κάνουμε τίποτα.

Επισημαίνουμε δε, ότι είναι ''ποινικά κολάσιμο'' να αναρτείς σε επίσημο site ομάδας φωτογραφίες ανθρώπων χωρίς την έγκριση τους και άσχετα αν ο πανέξυπνος paparazzi έκοψε τα κεφάλια ως άλλος επίδοξος τζιχαντιστής. Επειδή η ομάδα μας έχει μαζί με τον Αία Ευόσμου τη πιο μακροχρόνια συνεχή παρουσία στη Β' Εθνική(Βορράς) δεν δεχόμαστε υποδείξεις από νεόκοπα σωματεία και επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό ''απαράδεκτο'' για μελλοντικά γήπεδα Α2 Εθνικής που όλως τυχαίως έχουν κουρτίνες για τον ήλιο μόνο στο μισό γήπεδο.

3) Δεν θα μπούμε σε διαδικασία υπεράσπισης του Ιατρού του αγώνα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να προστατεύσει το όνομα και το παρ'ολίγο ''σκισμένο'' πτυχίο του σε άλλες αίθουσες αλλά μας ζήτησε γελώντας να ενημερώσουμε τη ''κοινή γνώμη'' ότι δεν επέβαλε σε κανένα να πάει στο νοσοκομείο και ελπίζει οι συνάδελφοι του σε άλλα γήπεδα να έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν ακτινογραφίες με το χέρι.

4) Σας γνωρίζουμε ότι ήδη έχουμε δρομολογήσει την επίσημη ενημέρωση της Ε.Ο.Κ. για την αήθη και απαράδεκτη λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας στη λήξη του αγώνα από τη διοίκηση των φιλοξενούμενων με ''υποσχέσεις'' για ειδική μεταχείριση στο επόμενο Πρωτάθλημα και προκαθορισμένη βαθμολογική μας κατάληξη στο τέλος αυτού. Αναρωτιόμαστε ποιά ''ανωτερη'' δύναμη τους δίνει το δικαίωμα να θεωρούν των εαυτό τους ''Βεληγκέκα'' του χώρου. Εμείς λοιπόν, έχουμε κάνει την επιλογή μας εδώ και 11 χρόνια που βρισκόμαστε στις Εθνικές κατηγορίες, γι'αυτό το λόγο έχουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινωνίας και δεν είμαστε ραγιάδες κανενός.

5) Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια(παλεύοντας μόνη της), αλλά διάφορες συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση και να διεκδικούμε κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Μαχητών και ελπίζουμε να γίνει πράξη ο στόχος της ανόδου τους στην Α2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια