Δεύτερος και μαθηματικά στον όμιλο ο ΑΣ Αστέρες

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε το σερί του ο ΑΣ Αστέρες επί του Αισχύλου με 85-60. Η νικήτρια ομάδα είχε ένα άσχημο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένο τον προπονητή της ομάδας.






Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας με την εμπειρία τους και γρήγορους αιφνιδιασμούς Η διάφορα δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη και η νίκη ήρθε πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το σκορ. Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν παρά πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν η διαφορά είχε φτάσει στους 26 πόντους.

Δόθηκε ευκαιρία στον προπονητή των Αστέρων να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσει άλλους παίκτες. Στο σημερινό ματς είχαμε την επανεμφάνιση του Παναγιώτη Σερμπέζη και του Γιώργου Αθανασιάδη. Με την νίκη αυτή, ο ΑΣ Αστέρες εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση του ομίλου. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Κανάρης την Δευτέρα στην Τριανδρία. Μετά, θα περιμένει την κλήρωση της ΕΚΑΣΘ για να μάθει τον αντίπαλο του για την άνοδο.

Δεκάλεπτα: 12-26, 38-26, 62-36, 85-60
Διαιτητές: Τσανακτσίδης-Κουτσουμάρης
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Ζαχαράκης 4, Γαβρίδης 5(1), Κοτρώνης 7(1), Σερμπέζης Π. 7, Πούρναρης 6, Σερμπέζης Ι. 16, Καλαμπούκας 12, Χαρκούσης 2, Αθανασιάδης 7, Δαλακιουρίδης 6(2), Μπουλοκωστας 7(1), Κουμπουρέλος 6.
ΑΙΣΧΥΛΟΣ (Νασάγκας): Νασάγκας 6(2), Χριστοφορίδης 29(3), Αμπατζογλου 19(2), Καζακίδης, Ρουμελιώτης 6, Τουμπουλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια