Στον Αθηναϊκό το ντέρμπι της μέρας για το Πανελλήνιο Νεανίδων-Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Δημήτρη Στραβού (6974-729123)

Καλύτερες στην επανάληψη οι παίκτριες του Αθηναϊκού επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης μέρας του Πανελληνίου Νεανίδων που διεξάγεται στην Κοζάνη, με 55-62 του Αρκαδίου Ρεθύμνου.






Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη στις δύο πρώτες περιόδους όταν οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Όμως η ομάδα της Αθήνας πήρε σημαντικό προβάδισμα στο τρίτο δεκάλεπτο, που ήταν αρκετό για να της δώσει την δεύτερη νίκη στο τουρνουά.

Από τον Αθηναϊκό ξεχώρισε και πάλι η Χριστινάκη, ενώ από τις Κρητικές καλύτερη ήταν η Μπότσι.  
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
Δεκάλεπτα: 14-15, 30-34, 37-48, 55-62
Αρκάδι Ρεθύμνου (Πλευράκης): Μπότσι 22(1), Τζουγκράκη 4, Καούκη 6(1), Λίτσι 8(2), Δημήτρη 5(1), Λελεδάκη, Ρήγα, Περάκη 8, Μούκα 2. 
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Βασιλάκη, Σιδεράκη 2, Τραγούλια, Σταμάτη 8, Τσουκαλά, Χριστινάκη 32, Νάου 2, Καραμπάτσα 7(1), Χριστοφόρου, Νίξινα 11, Καντέλη.

Καλογερόπουλος: «Σημαντική επιτυχία»


Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών του ήταν ο προπονητής του Αθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα. Ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος τόνισε: «Μετά την άσχημη για μας πρεμιέρα και την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας, πιάσαμε καλή απόδοση στα δύο επόμενα παιχνίδια, χθες με τον ΠΑΟΚ και σήμερα με το Αρκάδι και πετύχαμε δύο σημαντικές νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα δύο τελευταία ματς για να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στην τελική κατάταξη».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια