Γιόρτασαν τα 25 χρόνια τους οι Ιππότες Χαριλάου-Η νέα φανέλα του συλλόγου

Παρά τις αντιξοότητες, τους τραυματισμούς, τις αποχωρήσεις, τα άτυχα αποτελέσματα, έστω και καθυστερημένα, οι Ιππότες Χαριλάου συναντήθηκαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.










Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τίποτα δεν μπόρεσε να χαλάσει το πανηγυρικό κλίμα, καθότι παράλληλα γιορτάστηκαν και τα ….25 (!!!!) χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας. Φυσικά και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος...   25 χρόνια ευγενούς άμιλλας και προσφοράς στο άθλημα που αγαπήσαμε και αγαπάμε…..  Ένα τέταρτο του αιώνα στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ, που ελπίζουμε να συνεχιστεί…..

Τυχερός ο έφορος του ανδρικού τμήματος ο οποίος αποζημιώθηκε για το…. τρέξιμό του (όπως πάντα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου...) με προϊόν τελευταίας τεχνολογίας,  χάρη στην ευγενική προσφορά της Vodafone  Καλαμαριάς.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η παράδοση της φετινής φανέλας στο χορηγό μας, την εταιρεία Δ.Τσάκωνας-Κ.Μόνος Α.Ε, ελπίζοντας να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μας και τη νέα χρονιά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία beetroot design group, η οποία σχεδίασε το νέο ( ομολογουμένως...πετυχημένο) logo της ομάδας μας..»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια