Χέρι-χέρι και στην Α1 Δουβίτσας-Βαφιάς και Νίκη Λευκάδας- Φιέστα την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα-Προχωρημένες επαφές με «πεντάρι»

Η συνεργασία τους κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Πως να μην είναι άλλωστε από την στιγμή που βαδίζοντας χέρι χέρι έκαναν πράξη το μεγάλο όνειρο. Την άνοδο από την Α2 στην Α1 Γυναικών.






Οπως γράφει το http://www.lefkadaweb.gr η ανανέωση της συνεργασίας της Νίκης Λευκάδας με το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο που αποτελείται από τον Νίκο Δουβίτσα και τον Θεοδόση Βαφιά είναι πλέον γεγονός, και είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων μετά την πορεία που είχε η ομάδα (και) φέτος.

Η διοίκηση της Νίκης δείχνει για μια ακόμα φορά την τεράστια εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο των δύο τεχνικών, οι οποίοι με την σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση έθεσαν τις βάσεις στο να έχει αυτή την παρουσία η λευκαδίτικη ομάδα στην Α2. Μετά και την παραπάνω εξέλιξη, οι δύο πλευρές έχουν στρέψει την προσοχή τους στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, που θα βρει την Νίκη για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α1.

«Η Νίκη έρχεται στην Α1 Γυναικών για να παραμείνει. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θέλουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία και να καταφέρουμε να κρατήσουμε και τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν θέλουμε να είμαστε μια φωτοβολίδα, αλλά να καθιερωθούμε» δήλωσε αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος ο Νίκος Δουβίτσας, δίνοντας έτσι το στίγμα των σκέψεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φιέστα την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα-Προχωρημένες επαφές με «πεντάρι»

Η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (26/4, ώρα 18.00 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα).  Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προετοιμασία για το επόμενο ρόστερ, μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την επομένη της οριστικοποίησης της ανόδου από την Α2 στην Α1.

Το προπονητικό τιμ της λευκαδίτικης ομάδας γνωρίζει ότι τα θεμέλια για μια καλή σεζόν έχουν στενή σχέση με το ρόστερ που θα δημιουργηθεί, έτσι εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις που θα γίνουν. Οι επαφές με τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν το γκρουπ που θα οδηγήσει την ομάδα στα παρκέ της Α1 είναι σε πλήρη εξέλιξη, μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με αθλήτρια που αγωνίζεται στην θέση «5» και η οποία έλκει την καταγωγή της από την Λευκάδα. Το όνομά της πρόκειται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες, όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με την ομάδα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Η αναζήτηση των αθλητριών που θα ενισχύσουν τη Νίκη την νέα περίοδο, σε καμία περίπτωση πάντως δεν θέτει σε κίνδυνο τον απώτερο στόχο που δεν είναι άλλος από την αξιοποίηση του ντόπιου υλικού. Γι’ αυτό σχεδιάζεται και θα υλοποιηθεί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, η προώθηση νεανίδων κατά κύριο λόγο και μετέπειτα κορασίδων στο γυναικείο τμήμα, που θα πάρουν θέση στην 12άδα ούτως ώστε να «ψηθούν» κοντά στις πιο έμπειρες αθλήτριες, καθώς μελλοντικά αυτές είναι που θα βρεθούν στην «βιτρίνα» του σωματείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια