Πρώτοι επιλαχόντες για άνοδο στην Α1 γυναικών οι Τιτάνες Δράμας-Την Κυριακή στην Λαμία Μέλισσια-Ολύμπια Λάρισας για την πέμπτη θέση στην Α2

Ένας αγώνας κατάταξης θα πραγματοποιηθεί για την Α2 Γυναικών, καθώς ο Άρης Πετρούπολης δήλωσε αδυναμία συμμετοχής.








Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 12– παρ. Γ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2014 – 2015, θα έπρεπε να γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των Σωματείων Τιτάνες Δράμας-Άρης Πετρούπολης, που κατέλαβαν την δεύτερη θέση, καθώς επίσης και μεταξύ των Σωματείων ΚΑΟ Μελισσίων – Ολύμπια Λάρισας που κατέλαβαν την τρίτη  θέση στους δύο Ομίλους της Κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

Μετά από δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου Άρης Πετρούπολης, ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των σωματείων Τιτάνες Δράμας-Άρης Πετρούπολης της 26/04 ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Τιτάνες Δράμας με σκορ 20-0.

Ο αγώνας κατάταξης των Σωματείων που κατέλαβαν την τρίτη θέση στους δύο Ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των Σωματείων ΚΑΟ Μελισσίων – Ολύμπια Λάρισας θα διεξαχθεί στις 26/04 και ώρα 15.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», στη Λαμία.


Η τέλεση του παραπάνω αγώνα εγκρίνεται από το ΔΣ της ΕΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 22, παρ. 9 του Ν. 4049/23.02.12.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια