Most Valuable Teammate στο προπαιδικό του Αχιλλέα Τριανδρίας

Όχι δεν είναι ο Most Valuable Player. Είναι ο Most Valuable Teammate. Aυτός που δείχνει με πράξεις ότι αγαπάει πραγματικά την ομάδα του. Αυτός που ακόμα και όταν δεν παίζει για διάφορους λόγους είναι εκεί και χειροκροτεί τους συναθλητές του. Τους ενθαρρύνει με κάθε τρόπο.


Είναι αυτός που λέει δεν πειράζει στον συμπαίχτη του πάμε για την επόμενη φάση. Πάμε για την άμυνα για την επίθεση για το ακατόρθωτο. Το πιστεύει και ας μην έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πιστεύει όμως. Η λέξη πίστη έχει μεγαλύτερη ισχύ και βαρύτητα από τις λέξεις νίκη και πόντους. Τον αναγνωρίζεις από μακριά. Ξέρουμε εμείς οι προπονητές ποιοι παίζουν για την πάρτη τους και ποιοι για το σηματάκι δίπλα στη καρδιά.

Φτάνει με τους MVP και τους τρελούς πόντους. ΑΝ δεν ήταν οι ΜVT οι σκόρερς θα ήταν στην αφάνεια. Είναι άδικο να βγαίνει κάποιος MVP. Είναι δίκαιο θεωρούμε το βραβείο να πηγαίνει στον ΜVT. Ο καλύτερος συναθλητής λοιπόν. Περάστε στα παιδιά τον τίτλο αυτό και όλοι θα προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι παντού και όχι μόνο στο να βάζουν την μπάλα στο καλάθι.

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους συμπαίκτες ή συναθλητές στο τμήμα του προπαιδικού κάθε βδομάδα στους αγώνες της ΕΚΑΣΘ. Είναι μια κίνηση πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή και στην ομάδα είναι σίγουροι ότι θα έχει αποτέλεσμα. Όχι στις νίκες μην μπερδεύεστε κάποιοι.

ΜVT της αγωνιστικής, οι αθλητές και ο προπονητής Τέλης Περγαμινέλης ανέδειξαν τον Κωνσταντίνο Πόππη. Tο βραβείο είναι μια προσφορά από τον χορηγό της ομάδας Camel pizza.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια